|

Çocuklara okula dönüş hediyeleri Casper'dan

Melih Bayram Dede
00:00 - 8/09/2008 Pazartesi
Güncelleme: 19:05 - 7/09/2008 Pazar
Yeni Şafak
Çocuklara okula dönüş hediyeleri Casper'dan
Çocuklara okula dönüş hediyeleri Casper'dan

Casper, Yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken bilgisayar almak ya da bilgisayarını yenilemek isteyen çocuklara, gençlere ve çocuklarına sürpriz yapmak isteyen anne babalara uygun fiyat seçenekleriyle ve birbirinden muhteşem hediyeleriyle yeni bir kampanya sunuyor.


Hem masaüstü hem dizüstü modellerin yer aldığı kampanya kapsamında, son teknolojili masaüstü modellerinin beraberinde, “Logitech 2+1 ses sistemi, Yazıcı, Casper 2.0MP webcam, Casper mikrofonlu kulaklık” bulanan hediye paketi hediye veriliyor. Kampanya dahilindeki dizüstü modellerinden birini seçenlere ise “Yazıcı” hediye ediliyor.


Casper, yoğun ders programlarını takip ederken hem ödevlerini rahatça yapmak hem de teknolojinin rahatlığından faydalanırken eğlenmek isteyen tüm öğrencilere, bu çok avantajlı kampanya ile destek oluyor.


Kampanya kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunulan Casper masaüstü bilgisayarların fiyatları 599$ ile 999$ arasında, Casper Nirvana Dizüstü Bilgisayarların fiyatları ise 666$ ve 899$+ KDV arasında değişiyor. Üstelik peşin fiyatına 12 taksit imkanı da sunuluyor.


16 yıl önce