|

Derin Tarih artık iPad'de

'Tüm Bildikleriniz Tarih Olacak!' sloganıyla yayınlanan ve çarpıcı konularıyla gerçek tarihin kapılarını aralayan Derin Tarih dergimiz artık iPad'de

yenisafak.com.tr / Teknoloji
00:00 - 30/01/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:43 - 30/01/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Derin Tarih artık iPad'de
Derin Tarih artık iPad'de

Grubumuz elektronik yayıncılık şirketi Piri Medya A.Ş. tarafından hazırlanan iPad uygulaması ile Derin Tarih Dergisi artık Apple Store'da da yayınlanmaya başladı. Önceki sayıların da yayınlandığı uygulamada ister aylık isterseniz yıllık abonelik ile derginizi satın alabilirsiniz.

Derin Tarih Dergisi, Türkiye'nin doğmakta olan yeni yüzünün 'yeni' bir tarih görüşüyle sağlıklı bir şekilde görülebileceğinden hareket ediyor; okurlarına sağlam bilgiler, orijinal belgeler ve sağlıklı yorumlardan oluşan, zevkle okunacak ve yıllarca saklanacak gerçek bir tarih hazinesi sunuyor.

Derin Tarih Dergisi, güncelin gözünden tarihi, tarihin gözünden de günceli kucaklamayı hedefliyor. Böylece okurlarına, sıkışıp kaldıkları güncelin sınırlarından çıkma ve başka zamanlara yolculuk etme imkânını sağlıyor.

Tarih adına ne varsa hepsini kucaklayan bir dergi Derin Tarih.

Derin Tarih'le tüm bildikleriniz tarih olacak!

Hazırlanan iPad uygulaması ile Derin Tarih e-dergi formatında hem ülkemizdeki hem de yurtdışındaki takipçilerimizin hizmetinde.

adresinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama ile derginizi aylık 5,49TL bedel ile satın alarak bu keyfi dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. (iPad üzerinden yıllık abonelik bedeli 59,99 TL)

Uygulamaya ilişkin detaylar:

Derin Tarih iPad uygulaması, Derin Tarih Dergisinin güncel ve önceki sayılarına ait içeriklerinin satın alınarak okunabildiği bir uygulamadır. Uygulama, Derin Tarih dergisinin basılı yayınına paralel şekilde aylık olarak güncellenir. Ayrıca uygulama üzerinden önceki sayılara da ulaşılabilecektir.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir, aylık 5,49 TL karşılığında bir sayı veya yıllık 59,99 TL karşılığında 12 sayı için abonelik satın alabilirsiniz.

Ödeme, iTunes hesabı üzerinden, satın alma onayınız ile gerçekleşecektir.

1 sayı = 5,49 TL

Yıllık abonelik (12 Sayı) = 59,99 TL

(Yıllık abonelikte 1 sayı fiyatı 4,99 TL'ye denk gelmektedir.)

11 yıl önce