|

Disiplin, güzellikle de sağlanır!

Telefon faturalarının kabarık olduğu şirketlerde, “Görüşme Disiplini Danışmanlığı” ile çalışanlara zorluk çıkaran sınırlamalar kaldırılırken, telefon giderleri önemli oranda azaltılıyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 16/04/2007 Pazartesi
Güncelleme: 20:22 - 15/04/2007 Pazar
Yeni Şafak
Disiplin, güzellikle de sağlanır!
Disiplin, güzellikle de sağlanır!

Telefon görüşmelerine disiplin getirilmesi, telefon giderlerinin düşürülmesi, fakat eş zamanlı olarak da çalışan ve müşteri memnuniyetinin artırılması şirketlerin en büyük hayali. Fakat bu problemin çözümü için kullanılmakta olan yöntemler, çoğu zaman daha büyük problemlere yol açıyor.

Örneğin şirketindeki özel görüşmelerin fazlalığından şikayet eden birçok kurum ya da kuruluş, çalışanlarının telefonlarına dakika sınırlaması koyuyor. Bu ise aslında yarım kalan iş görüşmelerini ve dolayısıyla da müşteri memnuniyetsizliğini beraberinde getiriyor. Ya da telefonlar milletlerarası, cep telefonu ve hatta şehirlerarası görüşmelere dahi kapatılabiliyor.

GÖRÜŞME DİSİPLİNİ ÖĞRETİLİYOR

IPera, Görüşme Disiplini Danışmanlığı ile iş amacıyla yapılmayan telefon görüşmelerinin neden olduğu mesai ve para kayıplarını, çalışanların telefon kullanımı üzerinde sınırlamalar getirmeden ve iş performansının düşmesine neden olmadan azaltan çözümler üretiyor. Bunu yaparken şirketin telefonu kullanma şekli, geliştirilen özel analiz araçları ile inceleniyor ve kurum kültürüne en uygun seçenekler ortaya konuyor.

VERİMLİLİĞİ KEŞFEDİN

Yüksek telefon faturalarının, suistimallerin, telefonla ulaşılan müşterinin memnuniyetsizliğinin sadece büyük işletmelere özel bir problem olmadığını vurgulayan IPera Genel Müdürü Tolga Gündüz, “Görüşme Disiplini konusu çok önemli. Tüm şirketlerin daha verimli çalışma yöntemlerini keşfetmek zorunda oldukları bir dünyada, telefonu daha etkin şekilde kullanarak rekabette öne geçirecek adımların atılması mümkün. Üstelik telefon giderlerinde tasarruf sağlayarak.” diyor.

“Görüşme Disiplini Danışmanlığı” hakkında daha fazla bilgi için IPera'nın www.ipera.com.tr adresindeki web sitesi ziyaret edilebilir.


17 yıl önce