|

E-faturaya geçene ücretsiz konuşma

Melih Bayram Dede
00:00 - 5/05/2008 Pazartesi
Güncelleme: 00:37 - 6/05/2008 Salı
Yeni Şafak
E-faturaya geçene ücretsiz konuşma
E-faturaya geçene ücretsiz konuşma

Türkiye'de ilk defa “e-fatura” uygulamasını başlatan ve kağıtsız fatura sayesinde kağıt tasarrufu sağlamayı hedefleyen Türk Telekom, e-fatura için başvuran müşterilerine ayda 10 dakika ücretsiz konuşma hediyesi veriyor.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, Maliye Bakanlığı'ndan aldığı onay ile Türkiye'de ilk defa elektronik fatura dönemini başlatmış ve 1 Şubat 2008 tarihi itibarıyla yapılan konuşmalara ilişkin her faturanın Türk Telekom'a ait nüshasını elektronik ortamda saklamaya başlamıştı.

Bu uygulamaya kadar her ay 2'şer nüsha basılan faturaların müşteri kopyalarını da elektronik ortama geçirmek ve daha fazla kağıt tasarrufu sağlayarak çevreye katkıda bulunmak isteyen Türk Telekom, müşterilerini kağıtsız fatura kullanmaya teşvik etmek için büyük bir kampanya başlattı. 2008 yılı içerisinde Türk Telekom'dan kağıt fatura yerine elektronik fatura almayı talep eden tüm müşteriler, başvurdukları ayı takip eden aydan itibaren 2008 yılı sonuna kadar her ay 10 dakika ücretsiz şehiriçi konuşma süresi kazanacak.

E-fatura uygulaması ile isteyen müşterilerin faturalarını elektronik olarak almaları ve aynı zamanda fatura tutarlarının ve son ödeme tarihlerinin her ay kendilerine SMS yoluyla bildirilmesi sağlanacak. Faturalarını e-fatura şeklinde almak isteyen müşterilerin 444 1 444'ü araması veya www.turktelekom.com.tr adresinden online başvuru yapması yeterli olacak.

16 yıl önce