|

Eğitimde akıllı teknoloji

Turkcell eğitimde dijital dönüşüme katkı sağlayacak geleceğin öğrenme platformu Akıllı Eğitim'i hayata geçirdi. Platform sayesinde öğrenciler istedikleri her yerden eğitim süreçlerini Turkcell teknolojisiyle kesintisiz olarak sürdürebilecek

.
00:00 - 15/12/2013 Pazar
Güncelleme: 19:06 - 14/12/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Eğitimde akıllı teknoloji
Eğitimde akıllı teknoloji

Teknolojinin sunduğu fırsatlar, eğitimde de yeni fırsatlar getiriyor. Bu fırsatlara şimdi de Turkcell'in Akıllı Eğitim platformu eklendi. Eğitim kurumlarına daha başarılı öğrenciler yetiştirmelerini sağlayacak olan Akıllı Eğitim, eğitim kurumları dijital dönüşümlerini Turkcell teknolojileriyle yapma avantajı sağlıyor.

TÜM ÇÖZÜMLER TEK ADRESTEN ALINIYOR

Platform, akıllı tahta ve tablet cihazlarla interaktif eğitim teknolojilerini sunarak, eşsiz bir interaktif sınıf deneyiminin kapılarını açıyor.

Kurulan sistem sayesinde video, ses ve tüm dijital içerikleri sanal veri depolama alanlarında saklayan eğitim kurumları, eğitim içeriklerini tüm öğrencilerle kolaylıkla paylaşabiliyor.

KESİNTİSİZ 3G İNTERNET

Öğretmen ve öğrencilere, okulda evde, diledikleri yerde 3G ile hızlı, güvenli ve kesintisiz internet erişimi sunularak, eğitimde tüm sınırlar kaldırıyor. Platformda bulunan fiber erişim, akıllı bulut, eğitim programları gibi çözümlerle Turkcell, iş ortakları ve grup şirketleriyle uçtan uca bir eğitim çözümü sunuyor.

TURKCELL'İN SUNDUĞU FIRSATLAR

Akıllı Eğitim Uygulamaları

Turkcell Superonline fiber erişim (1000 Mbps)

Turkcell Akıllı Bulut altyapısında içerik paylaşımı eğitim materyalleri depolama

Donanım Ürünleri (Akıllı Tahta ve Tablet seçenekleri)

Öğrencilere 3G'li tablet ve internet ile kesintisiz eğitim

Turkcell Akıllı Cihaz Yönetimi ile güvenli uygulama ve cihaz yönetimi

Turkcell Kurumsal APN ile güvenli internet

Turkcell Akademi programları ile teknoloji eğitimleri ve eğitimci sertifikasyonu

Sınırlar kalkıyor

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, 'Turkcell Akıllı Eğitim'le teknolojiyi eğitime entegre ederek eğitimde sınırları kaldırıyoruz ve Türkiye'nin her noktasında en iyi eğitimi teknolojinin gücüyle sunmayı hedefliyoruz' dedi.

10 yıl önce