|

Empire: Total War önsiparişle geliyor

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/02/2009 Perşembe
Güncelleme: 16:47 - 26/02/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Empire: Total War önsiparişle geliyor
Empire: Total War önsiparişle geliyor

Tüm zamanların en iyi oyun serilerinden biri olan Total War, Empire: Total War ile geri dönerek oyunculara General, Amiral ve Kral olma şansı veriyor.


The Creative Assembly'nin son derece başarılı, bol ödüllü Total War GZS serisinin yeni oyunu olan Empire: Total War' ve Empire: Total War Special Force Edition ön sipariş ile www.aralgame.com adresi üzerinden satışa başlıyor.


Ön Sipariş ile oyunu satın alanlar “The Dahomey Amazons” oyun içi eklentisine ve Serinin ilk oyunlarından “Shogun Total War Gold” a sahip olacaklar. Empire: Total War serinin türe yön veren 3D savaşlarını, devasa sıra tabanlı sefer haritasını ve zengin tarihi öğelerin yanı sıra ilk kez 3D deniz savaşlarını da içeriyor.


Empire: Total War, Total War'un sadık hayran kitlesi tarafından en çok talep edilen dönem olan 18. yüzyılda, küresel çatışmaların, devrim ateşinin ve teknolojik yeniliklerin çağında geçiyor. Sanayi Devrimi, Amerika'nın bağımsızlık mücadelesi, Doğu ticaret rotalarının hakimiyeti için yarış ve karada ve denizde savaşın küreselleşemesi gibi temalar içeren Empire: Total War tüm zamanların en zengin ve dinamik PC GZS oyunu olmaya aday.


Empire: Total War, Total War serisinin 3D deniz savaşları içeren ilk oyunu. PC oyuncular dev filoları veya diledikleri gemileri farklı deniz ve hava koşullarında yönetebilecek ve bunlar başarınızda veya mağlubiyetinizde oldukça önemli bir rol oynayacak. Düşmanı top ateşiyle dövdükten sonra yakınına girip gemisine çıkabilecek, güvertede göğüs göğüse çarpışan adamlarınıza önderlik edebileceksiniz.


Empire: Total War devrim yaratacak deniz savaşlarının yanı sıra, Total War serisinin türe damgasını vurmuş 3D savaşları ve sıra tabanlı sefer haritası da geliştirildi. Gerçek zamanlı savaşlar top ve tüfeğin yanında daha fazla zorluk içerecek, savaşta barutun kullanımının artmasıyla oyuncular yeni formasyonlar ve taktikler kullanmak zorunda kalacak. Ve Sefer Haritası – çoğuna gore Total War'un kalbi – Ticaret, Diplomasi ve Casusluk için yeni sistemler, yenilenmiş arayüz, geliştirilmiş danışmanlar, Hindistan'nın zenginlikleri, Avrupa'nın çalkantılı toprakları ve Kuzey Amerika'nın el değmemiş potansiyelini içeriyor.


“Empire: Total War seri için çok büyük bir adım. Total War oyunlarına yepyeni bir boyut kazandıran 3D deniz savaşlarını sunmaktan büyük keyif duyuyoruz.” diyor, The Creative Assembly Stüdyo Direktörü ve Total War serisinin yaratıcısı Mike Simpson. “Deniz savaşlarında aldığımız sonuçlar ve oyuna yaptığımız geliştirmelerin boyutları bizi son derece heyecanlandırıyor. Bu kesinlikle şimdiye kadar yaptığımız en büyük ve en iyi Total War oyunu.”

15 yıl önce