|

En gözde sektör çağrı merkezi

00:00 - 21/01/2010 Perşembe
Güncelleme: 10:38 - 21/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
En gözde sektör çağrı merkezi
En gözde sektör çağrı merkezi

Hepimiz, günlük hayatımızda çağrı merkezlerini arıyor, kullandığımız ürün ya da hizmetle ilgili destek alıyoruz. Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, Callpex çağrı merkezi Genel Müdür Oğuz Taşkent konuk oluyor ve istihdama büyük katkı sağlayan bu sektörü anlatıyor.


Çağrı merkezi nedir? Hangi araçları kullanarak, nasıl hizmet verir? Çağrı merkezi operatörleri nasıl bir eğitimden geçiyor ve bu sektörde kariyer yapmak mümkün mü? Çağrı merkezi sektör olarak büyük bir gelişme içerisinde. Çağrı merkezlerinin en büyük müşterileri kim? gibi sorular, TechnoLogic'te cevaplarını buluyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Google'ın Çinli 'hacker'ların saldırısının ardından bu ülkeden çekileceğini açıklaması, bu yıl siber saldırıların daha çok sosyal ağları hedef almasının bekleniyor oluşu ve küresel ekonomik krizde KOBİ'lerin alternatif iletişim araçlarını keşfetmesi var.


Haftanın sitelerinde ise, besteci ve söz yazarlarının buluşma noktası bestekarlar.com ve çevreci bir arama motoru olan Ecosia tanıtılıyor.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise, mobil haberleşmede çığır açan dijital oyuncaklar Nokia E-72, Samsung I7500 Galaxy ve LG Chocolate BL 40 yer alıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde, efsanevi bir film olan Star Trek'in oyun arenasındaki yansımasıyla ilgili detaylar var.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25'TE TVNET'TE!..

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:
14 yıl önce