|

En yüksek çözünürlüklü TV Türkiye'de

Melih Bayram Dede
00:00 - 23/04/2007 Pazartesi
Güncelleme: 22:38 - 22/04/2007 Pazar
Yeni Şafak
En yüksek çözünürlüklü TV Türkiye'de
En yüksek çözünürlüklü TV Türkiye'de

Dünyanın en yüksek çözünürlüklü televizyonları olarak tanımlanan Samsung Flat Panel (profilli düz ekran) TV 2007 serisi Anadolu Grubu tarafından Türkiye'de satışa sunuldu. Pazardaki en yüksek dinamik kontrast oranına (15000:1) sahip olan Samsung Flat Panel TV 2007 serisi, Full HD özelliği ile Televizyon kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.

Samsung Electronics Televizyon Bölümü Grup Başkanı S. B. Kim, Samsung Electronics olarak, önemli bir potansiyele sahip olan Türkiye'ye inandıklarını ve yatırımda öncelikli ülkeler arasında ilk 3'te yer verdiklerini dile getirdi. Anadolu Elektronik ile yaptıkları stratejik işbirliği sayesinde Türkiye'de Samsung markasının gücüne güç kattıklarını vurgulayan Kim, “Yeni ürünümüzle ilgili 2007 yılı içerisindeki hedefimiz 75 bin adet satış ile yabancı markalar arasında lider konuma ulaşmak” dedi.

Anadolu Grubu İcra Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Hem LCD ve Plazma TV'de uygun hale gelen fiyatlarla hem de yeni serimizin sahip olduğu üstün özelliklerle önümüzdeki 3-4 sene içerisinde tüplü televizyonların tarihe karışacağını öngörüyoruz” dedi.


17 yıl önce