|

Faturanın 100 katı kadar bedava konuş!

Türk Telekom, “Konuş Türkiye” kampanyası ile bireysel müşterilerine şehiriçi ve şehirlerarası görüşmeler için bir yıllık fatura ortalamalarının 100 katı kadar dakika hediye ediyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 27/11/2009 Cuma
Güncelleme: 11:56 - 27/11/2009 Cuma
Yeni Şafak
Faturanın 100 katı kadar bedava konuş!
Faturanın 100 katı kadar bedava konuş!

Türk Telekom, “Konuş Türkiye” kampanyası ile son bir yılın fatura ortalamasına ulaşan tüm bireysel müşterilerine şehiriçi ve şehirlerarası binlerce dakika hediye ediyor. Türk Telekom, Aralık 2009 – Ocak 2010 dönemleri arasında geçerli olacak kampanya boyunca, müşterilerini tüm sevdikleri ile rahatça konuşturuyor. Türk Telekom'un farklı tarife ve kampanyalarından yararlananan müşterilerinin de katılabileceği “Konuş Türkiye” kampanyası için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor.


“Konuş Türkiye” kampanyası kapsamında, Eylül 2008- Eylül 2009 dönemleri için Türk Telekom bireysel müşterilerinin ortalama fatura tutarı hesaplanıyor. Bu ortalama fatura tutarına ulaşan ve Eylül 2009 öncesinde abone olan her müşteri, aynı ay kullanmak üzere fatura ortalamasının 100 katına kadar bedava dakika kazanıyor. Örneğin,bir yıllık fatura ortalaması 15 TL olan bir Türk Telekom bireysel müşterisi, Ocak 2010 sonuna kadar her ay için 1500 dakika bedava görüşme yapma fırsatını yakalıyor.


Hediye dakikalar, Aralık ve Ocak ayları boyunca, günün her saati, şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanılabiliyor, kullanılmayan bedava dakikalar bir sonraki aya devretmiyor. Müşteriler konuştukça, hediye edilen bedava dakika avantajından faydalanabiliyor.


Kampanya hakkında bilgi veren Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Türk Telekom olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız ile müşterilerimizin farklı ihtiyaç, beklenti ve kullanım alışkanlıklarını belirliyor ve bu doğrultuda hayatlarına değer katacak kampanyalar sunmaya devam ediyoruz. “Konuş Türkiye” kampanyası bu doğrultuda ortaya koyduğumuz en son ve en somut örnek. Binlerce bedava dakikayı, iki ay boyunca hiçbir taahhüt almaksızın müşterilerimize hediye ediyoruz” dedi.


Türk Telekom'un Konuş Türkiye kampanyasından faydalanmak isteyen bireysel müşteriler, www.susmayagelmezhayat.com adresinden, 444 1 444 numaralı Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden, Türk Telekom ofis ve bayilerinden detaylı bilgi alabilir, 6606'ya “BEDAVA EV TELEFON NO” yazıp SMS göndererek veya 0800 314 15 16'yı sorgulanacak numaradanarayarak kazandıkları hediye dakikaları öğrenebilirler.

14 yıl önce