|

Fujıtsu teknoloji aracı Anadolu yollarında

Fujitsu Türkiye, 22 Ekim - 23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği Fujitsu Roadshow kapsamında istemci ve LIFEBOOK ürünlerini Türkiye turuna çıkarıyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/10/2011 Pazartesi
Güncelleme: 22:59 - 23/10/2011 Pazar
Yeni Şafak
Fujıtsu teknoloji aracı Anadolu yollarında
Fujıtsu teknoloji aracı Anadolu yollarında

Fujitsu Türkiye'nin Intel işbirliği ile tüm Türkiye çapında gerçekleştireceği Fujitsu Roadshow etkinliğine start verildi. Roadshow'un 21 Ekim Cuma günü Green Park Pendik Otel'de yapılan açılış toplantısına Fujitsu Türkiye, Intel Türkiye ve Microsoft Türkiye'den konuşmacılar katıldı. Roadshow için özel olarak hazırlanan Fujitsu'nun Teknoloji Aracı ile Türkiye'de 20'nin üzerinde şehrin ziyaret edileceği Roadshow 23 Kasım'da sona eriyor.


Fujitsu KOBİ'lerin rekabetçi olmaları için destekliyor

Açılışta konuşan Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim şunları söyledi: "Türkiye, dünyayı şaşırtan bir büyüme performansı gösteriyor. Bunun lokomotifi ise KOBİ'lerimizdir. Küçük ve orta ölçekli şirketlerden başlayarak Türk ekonomisi yeni ve güçlü bir ivme kazandı. Fujitsu Türkiye olarak biz de en yüksek teknolojili ürünlerimizi onların dikkatine sunmak istiyoruz. Üstün Japon teknolojisiyle geliştirilen ve Almanya'da üretilen istemci ve LIFEBOOK ürünlerimiz, KOBİ'lerimizin küresel rekabet ortamında yeni ve güçlü bilgi araçlarını geliştirmelerine olanak sağlayacaktır. Biz sahip olduğumuz bilgi birikimi ile onları daha ileriye taşımak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz."


Anadolu'yu dolaşacak Fujitsu ürünlerinin özel olarak hazırlanan bir araçta sergilendiği etkinlik, Intel Türkiye ve Microsoft Türkiye'den yöneticilerin yaptıkları sunumlarla devam etti.


Özel Fujitsu Teknoloji Aracı Türkiye turunda

22 Ekim'de başlayacak Fujitsu Roadshow kapsamında Fujitsu Teknoloji Aracı Türkiye genelinde 20'nin üzerinde ilde tanıtımlar gerçekleştirecek. Fujitsu aracı Gebze, Zonguldak, Samsun, Tokat, Sivas, Trabzon, Erzurum, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Konya ve Denizli gibi pek çok kenti ziyaret edecek. Araçta istemci ve LIFEBOOK ürünlerini sergileyen Fujitsu, bu ürünlerin sanallaştırmaya geçiş sürecine ve mobil iş hayatına sağladığı katkıları anlatacak. Etkinlik 23 Kasım günü sona erecek.



13 yıl önce