|

Fujitsu'dan veri depolamada KOBİ'lere cazip teklif

00:00 - 17/11/2011 Perşembe
Güncelleme: 23:36 - 17/11/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Fujitsu'dan veri depolamada KOBİ'lere cazip teklif
Fujitsu'dan veri depolamada KOBİ'lere cazip teklif

Fujitsu, kanal ortaklarını başlangıç seviyesi disk depolama sistemleri ve oldukça avantajlı bir promosyon paketiyle destekliyor. Yeni Fujitsu veri depolama sistemi ETERNUS DX60 S2, KOBİ'lerin sürekli artan veri yönetimi ihtiyaçlarını karşılarken, uygun maliyetiyle de dikkat çekiyor. İndirilmesi, konfigürasyonu, çalıştırılması ve bakımı kolay olan ETERNUS DX60 S2 KOBİ'lerin sürekli artan önemli verileri uygun maliyetlerle depolamaya çalışmaya yönelik sıkıntıları ortadan kaldırıyor.


KOBİ'lere uygun maliyetli, tam çözüm sunan Fujitsu ETERNUS DX60 S2 modelleri, Fujitsu SELECT kanal iş ortaklarına yönelik kanal promosyonları, yeni iş ortaklarına yönelik satış desteği gibi faaliyetlerde kullanılacak. Fujitsu globaldeki uygulamalarda çevrimiçi yapılandırma ve kanal montajı sayesinde 10 günlük teslimat süresi 24 - 48 saate düşecek. Bu teslimat süreleri şu an için Fujitsu globalde geçerli olacak. Teslimat sürelerindeki bu değişikliğin önümüzdeki dönemde Türkiye'de de uygulamaya alınması bekleniyor.


Fujitsu Türkiye Teknoloji Satış Direktörü Burak Çetinay şunları söyledi: "Fujitsu olarak ürün ve hizmetlerimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve etkin şekilde karşılamaya odaklanıyoruz. ETERNUS DX60 S2'yi de, KOBİ'lerin tüm veri depolama ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün olarak konumladık. Ülkemizin kalkınmasında lokomotif görevi üstlenen ve ülke ekonomisinin çok büyük bir yüzdesini oluşturan KOBİ'lerimizin de en yeni teknolojilere kolayca ulaşabilmelerini istiyor ve bunun için çalışmalarımıza sürdürüyoruz."

12 yıl önce