|

Galaxy Note 4 sizi gözünüzden tanıyacak!

Samsung, kısa bir süre önce atmış olduğu tweet ile Galaxy Note 4'te retina tarayıcı özelliğinin olabileceği ipucunu verdi.

.
00:00 - 14/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 14/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Galaxy Note 4 sizi gözünüzden tanıyacak!
Galaxy Note 4 sizi gözünüzden tanıyacak!

Güney Kore merkezli teknoloji Samsung'un merakla beklenen yeni nesil Note modeline dair söylenti ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy Note 4'ün retina tarama özelliğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Samsung'un resmi Twitter hesabı Samsung Exynos üzerinden paylaşılan fotoğraf ve bilgilere göre Galaxy Note 4'te retina tarayıcısı olabilir. Daha önce bu özelliğin Galaxy S5'te olacağı tahmin edilmişti. Ancak Samsung, parmak izi okuyucu sensörüne yer vermişti. Anlaşılan Samsung, bu özelliği Galaxy Note 4'te bir adım daha öteye götürmek istiyor. Kullanıcılar, söz konusu cihazın kilit ekranını açma ya da herhangi bir ürün satın alma gibi işlemlerde oldukça güvenli olan retina tarayıcısından faydalanabilir.

Öte yandan söylentilere göre Galaxy Note 4, 5.7 inç büyüklüğünde qHD ekrana ve yeni nesil yonga seti Exynos 5433'e sahip olacak. Mali-T760 GPU, 3GB RAM, 32GB dahili depolama ve 16MP'lik ana kamera gibi özellikler barındıran cihazın, Android 4.4 KitKat ön yüklü olarak geleceği tahmin ediliyor.

Merakla beklenen Galaxy Note 4'ün Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2014'te tanıtılması bekleniyor.

10 yıl önce