|

Galaxy Note 4'te flaş özellik!

Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy Note 4, çok özel bir sensörle geliyor

.
00:00 - 22/07/2014 Salı
Güncelleme: 15:40 - 22/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Galaxy Note 4'te flaş özellik!
Galaxy Note 4'te flaş özellik!

Galaxy Note 4 hakkında internette yeni dönmeye başlayan söylentiler, cihazın 5.7 inç'lik qHD ekran ve çok güçlü bir işlemciye geleceğini ileri sürüyorlar. Samsung'un yeni phablet'ine bir UV ışık tarayıcısı ekleyeceğine dair kanıtlar da mevcut.

SamMobile'dan gelen bilgilere göre Galaxy Note 4, gerçekten de bir UV sensörüyle gelecek ve bu özelliğiyle aşırı güneş ışığı uyarısı veren ilk telefon olacak. Yeni özelliğin S-Health uygulamasına ekleneceği söyleniyor.

Sensör, ultraviyole radyasyonu ölçerek kullanıcıya gözlük giymesi veya koruyucu losyon kullanması için önerilerde bulunacak. Ancak ideal bir ölçüm için UV sensörünün güneşe 60 derece açı yapmasının gerektiği söyleniyor.

Bir başka söylentiye göre ise Galaxy Note 4, bir retina tarayıcısıyla satışa sunulacak. SamsungExynos Twitter hesabından paylaşılan bir fotoğrafta (yukarıda), tarayıcıyla ilgili arayüz ipuçlarını görmek mümkündü. Samsung'un "geleceğin kilidini açın" sloganı, cihazın böyle bir yeteneğe sahip olabileceğinin ipucunu veriyor olabilir.

10 yıl önce