|

Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu!

Cepte göz ve sesle kontrolü sağlayan Galaxy S4, New York'ta tanıtıldı. Nisanda piyasaya sunulacak ürünün fiyatı 2 bin TL'nin altında olacak

Sabah
00:00 - 16/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 10:39 - 16/03/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu!
Galaxy S4'ün fiyatı belli oldu!

Samsung, büyük ekranlı, ince ancak daha güçlü işlemciye sahip Galaxy S4'ün duyurusunu yaptı. Samsung'un amiral gemisi olan ürün, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye sahip. Kalınlığı 7.9 milimetre, ağırlığı ise 130 gram olan S4, yaklaşık 4.99 inç büyüklüğünde yükzek çözünürlüklü HD ekranıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Fiyatının 2 bin TL'nin altında olması beklenen Galaxy S4 Nisan ayının sonunda piyasada olacak. Samsung Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, Türkiye dahil sadece 9 ülkede yerel lansman yapılacağını ifade etti. Koçdar, fiyatın ise Galaxy S3'ün piyasaya çıktığı andaki seviyede olacağını vurguladı. Yeni Galaxy S4'te yerel içerikler de olacak. Ürün 1 günden daha fazla kullanım ömrüne sahip piliyle de dikkat çekiyor. Galaxy S4'te kullanılan sensörler gözle sayfa çevirme ve durdurmayı mümkün kılıyor.

TÜRK OYUNU HEDİYE

Galaxy S4'te Tük mühendislerin ürettiği Bucketz oyunu da var. Türk Picnic Hippo ile işbirliği yapan şirket, Samsung Apps'den indirilebilecek Bucketz oyununu kullanıcılarına 6 ay boyunca ücretsiz sunacak. Öte yandan Avea ve Vodafone, Galaxy S4 için ön talep toplayacağını açıkladı.

11 yıl önce