|

Google'ın ilk akıllı telefonu Türkiye'de

Dünyanın ilk Android 4.0, Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çalışan ve tamamen iyi web deneyimi sunmak için tasarlanan akıllı cep telefonu Samsung Galaxy Nexus, Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları'nda kullanıcıyla buluştu

Melih Bayram Dede
00:00 - 25/02/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:24 - 24/02/2012 Cuma
Yeni Şafak
Google'ın ilk akıllı  telefonu Türkiye'de
Google'ın ilk akıllı telefonu Türkiye'de

Android platformunun en yeni sürümü olma özelliğini taşıyan Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile üstün bir donanım sunan Galaxy Nexus, önceki gün ilk kez sadece Avealı teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. 24 ay taahhüt ile faturaya yansıtılabilen ya da anlaşmalı kredi kartları ile taksitlendirilebilen Avea kampanyası kapsamında; mevcut ve yeni Avea müşterileri, ayda 114 TL'ye 4 GB internet paketiyle ya da ayda 149 TL'ye 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 2 GB Internet paketiyle Nexus sahibi olabiliyorlar.

SIRADIŞI BİR CİHAZ

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Burada üç güçlü markayı kendinde toplayan sıra dışı bir telefondan bahsediyoruz. Samsung ve Google gibi iki dünya devini birleştiren özel telefon da ülkemizde ilk kez, Avea ile satışa sunuyor. Her zamanki gibi, verdiğimiz teklifler ile bu teknoloji deneyimini daha cazip bir hale getiriyoruz” diye konuştu.


12 yıl önce