|

Görüntü ve seste son nokta

Geleneksel televizyon yayınlarından daha kaliteli ses ve görüntü sağlayan teknolojiler DIGITURK'le evlerimize geliyor. Yüksek çözünürlüklü (HD) görüntü, 5+1 Dolby Digital ya da 7+1 surround ses kalitesiyle seyir artık çok kolay!

Melih Bayram Dede
00:00 - 6/01/2008 dimanche
Güncelleme: 20:42 - 6/01/2008 dimanche
Yeni Şafak
Görüntü ve seste son nokta
Görüntü ve seste son nokta

Televizyon izleme alışkanlıklarımızı değiştiren Digiturk, gördüklerimizi ve duyduklarımızı kat kat artıran HD (High Definition) yayının ardından üyelerine doğaüstü güç vadeden Digiturk Plus adlı yepyeni bir ürünü kullanıma sundu. Digiturk Plus ile TV izleyicileri artık hiçbir şeyi kaçırmayacak. Zamanın kontrolünü ele geçirmenizi sağlayacak olan Digiturk Plus, size evinizde bambaşka bir deneyim yaşatacak. Kaçırdığınız hiçbir şeye üzülmeyecek, izleyip de göremediklerinizi kendi ellerinizle geri getirecek güce sahip olacaksınız. Size zamanı durduracak altın anahtarı sunacak olan Digiturk Plus, evinizde televizyon izlerken özgürlük alanınızı daha da genişletecek.

HD KALİTESİNDE KANALLAR

Digiturk Plus'ın HD özelliği sayesinde, eviniz artık bir HD evi haline gelecek, yani bundan böyle evinize görüntünün ve sesin en kalitelisi girecek. Digiturk Plus dünya standartlarında en yüksek HD kalitesinde (1080i) yayınları gösterme ve kaydetme kapasitesine sahip. HD teknolojisinin tüm olanaklarından eksiksiz yararlanabilmeniz için, Digiturk Plus ile birlikte televizyonunuzun HD uyumlu (HD Ready) olması yeterli. Görüntü ve renkleri, normalden 4 kat kadar daha net görmenizi sağlayan HD teknolojisi, 5+1 Dolby Digital ses sistemini desteklediği için, standart stereodan da daha kaliteli bir ses elde edersiniz.

7+1 GERÇEK SURROUND

DVD izlerken duyduğunuz o harika ses, yani 7+1 surround sese kavuşmak için de, Digiturk Plus ile ev sinema sisteminiz arasında doğru bağlantıyı kurmanız yeterli. Digiturk Plus, alışılmış televizyon standartlarından 4 kat daha kaliteli görüntünün yanında, 16:9 formatında geniş ekran izleme keyfi sağlar. Böylece örneğin bir futbol maçını izlerken standart TV yayına göre sahanın daha geniş bir bölümünü görebilirsiniz.


Yayını geri sar, tekrar izle!
KAYDETME:
İçinde hard disk bulunan Digiturk Plus'ınızla bir kanalı izlerken istediğiniz zaman yayını durdurabilir, o kanalı izlemeye başladığınız ana kadar geri alabilir, kaldığınız yerden devam edebilir ve normal yayın akışına geri dönebilirsiniz.
SEÇ İZLE:
Programlanmayın! Seçimlerinizi zevkinize göre yapın. Üstelik zamanını siz belirleyin, istediğiniz an, istediğiniz yerde ara verin, sonra kaldığınız yerden devam edin. Seç İzle Özelliği VOD (Video On Demand) ile Digiturk Plus kutunuzun hard diskine yüklenmiş filmleri istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.
HIGH DEFINITION:
HD (High Definition) teknolojisi, TV yayıncılığında izleyicilerin evine kaliteli görüntü ve sesi iletmenin son noktasıdır. HD'deki 4 kat fazla ekran / pixel sayısıyla tüm hareket ayrıntılarını yakalayabilirsiniz. HD, Görüş açısını genişletmek (16:9 formatı), 5+1 Dolby Digital ses kalitesine ulaşmak için var.
il y a 16 ans