|

Güvenli internet için püf noktaları

TechnoLogic'e bu hafta, Kavi Enternasyonel Bilgi Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Cüneyt Kavi konuk oluyor. Kavi programda, güvenlikle ilgili merak edilenleri ve kullanıcıların nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatıyor.

00:00 - 16/07/2009 Perşembe
Güncelleme: 13:49 - 16/07/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Güvenli internet için püf noktaları
Güvenli internet için püf noktaları

'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, Kavi Enternasyonel Bilgi Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Cüneyt Kavi konuk oluyor. Kavi programda, güvenlikle ilgili merak edilenleri ve kullanıcıların nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatıyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, Google'ın, Windows'a rakip bir işletim sistemi geliştirmek için kolları sıvaması, Facebook'ta tatil planlarından söz etmenin hırsızlara davetiye çıkarıyor oluşu ve Windows Live Hotmail'in elektronik posta kullanıcılarına uyarıları var.


Haftanın sitelerinde ise, evinizin gerçek değerini öğrenebileceğiniz Eviminfiyatı ve bilgi yapay zekâ destekli bilgi yarışması Lebdemedenleblebi tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde, kitapları ve filmleriyle bir kuşağın üzerinde önemli izler bırakan Harry Potter'ın oyunuyla ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise, Gold Bilgisayar Altunizade Mağazası'ndan üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25′TE TVNET'TE!..

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:
15 yıl önce