|

Hacı Adaylarına da en iyi teklif Avea'dan

00:00 - 2/11/2007 пятница
Güncelleme: 18:17 - 2/11/2007 пятница
Yeni Şafak
Hacı Adaylarına da en iyi teklif Avea'dan
Hacı Adaylarına da en iyi teklif Avea'dan

Avea hacı adaylarının Türkiye'deki sevdikleriyle rahatlıkla iletişim kurabilmeleri için en avantajlı tarifeyi sunuyor. Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler üreten Türkiye'nin dinamik GSM operatörü Avea, hacı adaylarına Suudi Arabistan'da da kaliteli iletişimi avantajlı koşullarla sunacak.

Avea aboneleri Suudi Arabistan'dan, yakınlarını diğer operatörlerin indirimli tarifelerine kıyasla daha avantajlı bir teklifle dakikası 1,33 YTL'den başlayan ekonomik fiyatlarla arayabilecekler. Avea'nın hacı adaylarına sunduğu teklif diğer operatörlerin kampanyalı tekliflerinden bile daha ekonomik. Avea abonelerinin bu fiyat avantajından tüm yıl boyunca faydalanmaları için hacca gitmeden önce yapmaları gereken tek şey hatlarını uluslararası dolaşıma açtırmak.

Üstelik Avea hacı adaylarına Suudi Arabistan'da sadece yapacakları aramalar için değil, arandıklarında da en iyi teklifi sunuyor. TümDünya paketine kayıtlı Avea aboneleri Suudi Arabistan dahil olmak üzere yurtdışında arandıklarında dakikası sadece 25 Ykrş'tan konuşma fırsatına sahip olacaklar. Bu sayede diğer operatörlerin standart aranma fiyatına göre yüzde 83'e varan fiyat avantajı elde edebilecekler. Bu fırsattan yararlanmak isteyen abonelerin sadece KAYIT yazıp 2525'e SMS göndermeleri veya Müşteri Hizmetlerini arayarak TümDünya paketine üye olmaları yeterli.

Avea aboneleri Suudi Arabistan'da Avea'nın anlaşmalı olduğu Mobily (Etihad Etisalat Company) ve Saudi Telecom Company (STC) operatörlerini kullanarak arama, aranma, SMS, GPRS ve daha pek çok servisten faydalanabilecekler.

16 лет назад