|

HTC One M8′e Windows Phone

HTC ile Microsoft işbirliklerini geliştirmek için görüşmelere başladı.HTC One M8'in Windows Phone''lu sürümü yakında geliyor.

.
00:00 - 2/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:30 - 2/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
HTC One M8′e Windows Phone
HTC One M8′e Windows Phone

Engadget isimli web sitesinin isimsiz kaynakları, HTC One M8'in Windows Phone''lu sürümünün W8 kod adıyla geliştirildiğini ve eylül ayının sonunda satışa sunulacağını iddia ediyor. Telefon ilk olarak ABD''de, Verizon GSM operatörü aracılığıyla satışa sunulacak.

Tasarımı ve yetenekleriyle Alışveriş Rehberi''mizin ilk sırasına yerleşen One M8, Windows Phone ekosistemine hareket getirecektir. Öte yandan, Microsoft tüm umutlarını HTC''ye bağlamıyor. The Verge''e göre, Microsoft bu yıl iki yeni akıllı telefon satışa sunmayı planlıyor.

Bu ikiliden Tesla kod adlı olanı, PureView kamera ile donatılacak ve Lumia 930'dan daha ince bir gövdeye sahip olacak. Microsoft''un üzerinde çalıştığı iddia edilen diğer telefonun kod adı ise Superman. 4,7 inç ekranlı bu telefon, 5 MP ön kamerasıyla selfie odaklı olacak.

Microsoft''un cihazlardan sorumlu başkan yardımcısı Stephen Elop''un geçtiğimiz günlerde düzenlenen şirket içi bir toplantıda, bu iki cihazı yöneticilere gösterdiği söyleniyor.

Tesla ve Superman kod adlı cihazların sonbaharda satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

10 yıl önce