|

HTC One M8 Türkiye fiyatı belli oldu

Son mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, yeni HTC One (M8)'i Vodafone Red avantajlarıyla Türkiye'ye getirdi.

Aa
00:00 - 13/04/2014 Pazar
Güncelleme: 11:51 - 13/04/2014 Pazar
Yeni Şafak
HTC One M8 Türkiye fiyatı belli oldu

Şirket açıklamasına göre, 25 Mart'ta dünya lansmanı yapılan HTC One (M8), Vodafone'un Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklendi. Buna göre tüketiciler, Vodafone Red Elite tarifelerine ek ayda 40 lira daha ödeyerek ve 36 aya varan taksitlerle HTC One (M8) sahibi olabilecek.

Android 4.4 Kitkat işletim sistemiyle çalışan söz konusu telefon, 1920x1080 piksel çözünürlükteki 5 inçlik ekrana sahip.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla aboneleri için mobil iletişimin imkanlarını kolaylaştıran teklifler geliştirdiklerini belirtti.

Bunların en yenisi olarak 25 Mart'ta dünya lansmanı yapılan yeni HTC One (M8)'i, dünya lansmanından iki hafta sonra Vodafone Red avantajlarıyla müşterilerine sunduklarını dile getiren Uysal, şu ifadeleri kullandı:

"Vodafone Red Elite tarifesini kullanan abonelerimiz, tarifeye ek sadece 40 lira aylık ödeme ve 36 aya varan taksit imkanıyla yeni HTC One (M8)'e sahip oluyor. Vodafone Red ile yeni akıllı cihazını kullanan müşterilerimiz, telefonlarıyla ilgili sorun yaşadıklarında mobil destek ekibinden bulundukları yerde hizmet alabiliyorlar. Ayrıca Vodafone Red Avantaj Cepte aplikasyonu sayesinde tek bir tıklamayla müşteri hizmetlerini, mobil destek ekibini ve Back-up kisisel asistanlık servisini arayıp, sinemada 1 bilet alana 2. bilet hediye, ücretsiz lounge, yüzde 50 indirimli araç kiralama, restoran indirimleri ve VIP transfer gibi tüm Vodafone Red fırsatlarından kolayca faydalanabiliyorlar."

10 yıl önce
default-profile-img