|

IDC'nin Devlette Bilişim Seminer'i 12 Kasım'da Ankara'da

Melih Bayram Dede
00:00 - 4/11/2009 Çarşamba
Güncelleme: 21:52 - 4/11/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
IDC'nin Devlette Bilişim Seminer'i 12 Kasım'da Ank
IDC'nin Devlette Bilişim Seminer'i 12 Kasım'da Ank

IDC Devlette Bilişim Seminer Serisi 2009, 12 Kasım Perşembe Swissotel Ankara'da gerçekleşecek. Seminer, Türkiye'deki BT yatırımlarını incelerken son yıllarda uygulanan yeni teknolojilerin kapasitesinden maksimum faydanın nasıl elde edilebileceği gibi konuları gündeme taşıyor.


BT yöneticilerinin kamu sektöründe yaşadıkları operasyonal zorluklara ilişkin ihtiyaç duydukları bilgileri sağlamayı amaçlayan konferans, son kullanıcılar, bağımsız uzmanlar ve sektör liderlerini deneyimlerini paylaşmak, fikir teatilerinde bulunmak üzere biraraya getiriyor.


“Dünya üzerindeki devletler bugün artık teknolojiyi olumlu sonuçlar elde etmek, misyon yaratmak, bağımsızlıklarını sağlamak, vatandaşları ve vergi mükellefleri için değer yaratmak için en elverişli biçimde kullanmaya başlamışlardır. Devletler mevzuat ile ilgili amaçlarını yerine getirirken, BT yatırımlarından maksimum faydayı sağlayacak stratejileri geliştirip, uygulamaya koymakta ve vatandaşlarına kilit servisleri daha güvenli bir şekilde ulaştırmaktadırlar.” diyor, IDC Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Araştırma Direktörü Mark Walker.


IDC Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Araştırma Direktörü Mark Walker IDC adına konuşma yapacak ve etkinliğin moderatörlüğünü üstlenecek. ICT liderleri, bağımsız uzmanlar güvenli bilgisayar kullanımı, iş sürekliliği planlaması, etkili mobil araç yönetimi ve dış kaynak kullanımı gibi konuların yanısıra kamu sektöründe uygulanarak başarı elde etmiş vaka çalışmalarına ilişkin deneyimlerini aktaracak.


IDC Devlette Bilişim Seminer Serisi 2009,, bir çok global ve yerel ürün/servis sağlayıcıyı biraraya getirecek. EMC, Symantec, IBM, Netapp, Prolink, TippingPoint gibi lider firmalar 12 Kasım 2009, Ankara Swissotel'de son kullanıcılar ile buluşarak deneyimlerini aktaracak ve en son teknolojilerden bahsedecek.


Daha fazla bilgi için IDC Türkiye Konferans Müdürü Zeynep Genç ile iletişime geçebilirsiniz: zgenc@idc.com – 0 212 356 06 78



14 yıl önce