|

İnternette yeni bir teknoloji kaynağı

Melih Bayram Dede
00:00 - 18/01/2009 Pazar
Güncelleme: 21:29 - 18/01/2009 Pazar
Yeni Şafak
İnternette yeni bir teknoloji kaynağı
İnternette yeni bir teknoloji kaynağı

İnternetteki teknoloji kaynaklarına telebilisim.com adlı yeni bir proje eklendi. Ankara merkezli olan telebilisim.com'un Genel Yayın Yönetmeni Murat Aga, “telebilisim.com, bilgi teknolojileri konusunda yayın yapan kaynakların az olmasından ve rekabetin her alanda olmasını düşündüğümüzden, bilgi teknolojileri konusunda web yayıncılığının daha etkin hale getirilmesi amacıyla kuruldu.” diyor.


Hedeflerinin, bilgi teknolojileri ile ilgilenen profesyoneller ve bu teknolojilere gönül vermiş kişilere doğru ve tarafsız her bilgiyi anında ulaştırabilmek olduğunu ifade eden Aga, şöyle devam etti:


“telebilisim.com, sektörü yakından tanıyan ve yurtiçi ile yurtdışındaki sektörel bazlı haberleri yakından takip eden bir ekibe sahiptir. telebilisim.com'da sektörel haberlerin yanı sıra sektörün önde gelen isimlerinin kaleme aldığı yazılarda takip edilebilmektedir. 'Teknoloji ve Bilgi Dünyası' sloganı ile başladığımız yayın hayatımızda ilk 2 ayımızı geride bırakırken sayfa görüntüleme oranlarımız günden güne artmaktadır.”


15 yıl önce