|

iPod shuffle şimdi beş göz alıcı renkte

00:00 - 5/02/2007 Pazartesi
Güncelleme: 23:49 - 1/02/2007 Perşembe
Yeni Şafak
iPod shuffle şimdi beş göz alıcı renkte
iPod shuffle şimdi beş göz alıcı renkte

Apple, dünyanın en giyilebilir dijital müzikçaları olan iPod shuffle'ın yeni renklerini duyurdu. Giysilere kolayca tutturulabilen üzerindeki klipsi ve alüminyum tasarımı ile şu ana kadar duyurulan en giyilebilir iPod olma özelliği taşıyan gümüş renkteki iPod shuffle'a birbirinden göz alıcı renkler eklendi. Mavi, pembe, yeşil, turuncu ve gümüş olarak tam 5 renk seçeneğine sahip iPod shuffle, sadece 8 cm³'lük bir hacme sahip ve sadece 15 gr. ağırlığında. 1GB flash belleği ile 240 şarkıya kadar müzik saklayabilen shuffle, şimdi de birbirinden canlı beş parlak rengiyle teknoloji severlerin başını döndürecek.


Apple'ın iPod Ürün Pazarlamasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak , yeni ürünlerle ilgili olarak “iPod shuffle dünyanın en giyilebilir dijital müzikçaları. Müzik severler artık iPod shuffle'ın beş farklı renginden birini seçebilir veya her renkten bir tane satın alabilir.” dedi.


12 saate* kadar pil ömrüne sahip olan iPod shuffle, kullanıcıların şarkılarını rastgele veya yeni bir albümü dinlerken olduğu gibi parçaların sırası ile çalınabilmesine olanak sağlayan Apple'ın öncü “shuffle” özelliğine sahip. Ayrıca kullanıcılar iPod shuffle'larını, PC veya Mac'lerine ürünle birlikte gelen yuvaya yerleştirip, bilgisayarlarına bağlanarak iTunes'un yenilikçi Autofiil (otomatik doldurma) özelliği sayesinde tam kapasite dolduracak şekilde müzik parçalarını yükleyebiliyorlar.


iPod shuffle'ın yeni renkleri Şubat ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

17 yıl önce