|

iPod Touch göz kamaştırdı

Melih Bayram Dede
00:00 - 21/11/2007 Çarşamba
Güncelleme: 22:42 - 21/11/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
iPod Touch göz kamaştırdı
iPod Touch göz kamaştırdı

Dünyada fırtınalar estiren Apple'ın yeni harikası iPod Touch da ilk defa Pupa açılışında Türk kullanıcılar ile buluştu. Açılış için özel hazırlanan cam stand içinde tanıtımı yapılan iPod touch, tüm davetlilerin gözlerini kamaştırdı. Açılışa gelenlerin SMS yarışması ile bir tane iPod touch kazandığı etkinlikte, Elektrodeband grubu da müzikleri ile açılışa renk kattı. iPod touch'ın satış fiyatı 349 euro + KDV olacak.


Bağdat Caddesi Myra, Şişli Artı, Kadıköy Formnet, Kanyon Troy, Akatlar Mayadrom Pupa, Meydan M1 Lydia, İzmir Egemek ve Ankara Karakaya'dan sonra 9. Apple Premium Reseller Pupa İstanbul'un yeni alışveriş merkezi İstinye Park'ta kapılarını açtı.


İletişimin ve teknolojinin yeni adresi olacak olan Pupa APR açılışı 17 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'de Apple IMC/Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık ve Pupa'nın ortaklarından Kerim Murtezaoğlu, Metin Ölken ve Bora Betin'nin evsahipliği ile gerçekleşti.


Apple IMC/Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık, “Apple'ı ve ürünlerini 7'den 77'ye herkesle tanıştırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda amacımız Apple ürünlerini kusursuz bir servis anlayışıyla her Apple noktasında teknoloji severlere sunmaktır. APR'lerin bilgisayarlarla ilk tanışmak isteyen ya da profesyonel bilgisayar kullanan herkese keyifli bir bilişim tecrübesi yaşatacağını belirten Varlık "Gelecek haftasonu Bursa'daki ilk APR olacak olan Negoa'yı açacağız.Bu yılın sonuna kadar ve 2008 yılında da APR'ların sayısını artırmaya devam edeceğiz. Tüketicilere bugüne kadar sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet anlayışımız Apple Premium Reseller programıyla daha da ileriye gidecek” dedi.

iPod Touch'un davetlileriden yoğun ilgi gördüğünü belirten Varlık “Devrim niteliğindeki çoklu dokunmatik arayüzü ve yerleşik Wi-Fi Kablosuz ağ iletişimi ile iPod Touch gerçekten sıradışı bir müzikçalar” ve ekledi "davetliler iPod Touch'un ne kadar ince olduğunu ve neler yapabildiğini görünce gerçekten şaşkınlıklarını gizleyemediler. iPod Touch'un tüm müzikseverler tarafından yoğun ilgi göreceğini şimdiden tahmin edebiliyorum” dedi.

16 yıl önce
default-profile-img