|

İşte yeni ADSL tarifesi: 8 MB hıza kadar tek fiyat!

Melih Bayram Dede
00:00 - 13/05/2009 Çarşamba
Güncelleme: 15:19 - 13/05/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
İşte yeni ADSL tarifesi: 8 MB hıza kadar tek fiyat
İşte yeni ADSL tarifesi: 8 MB hıza kadar tek fiyat

Altyapıya yaptığı yatırımlar ile en son teknolojileri sektöre kazandıran Türk Telekom, sürekli gelişen altyapısıyla internette de yeni bir dönem açıyor. 8 MB'ye kadar hızlar tek tarifede toplanıyor.


Türkiye'nin her köşesine uzanan altyapı yatırımlarını sürekli bir şekilde geliştirerek modern teknolojileri müşterilerin kullanımına sunan Türk Telekom, bu altyapının en verimli ve etkin şekilde kullanılması hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.


Bu güçlü altyapısından aldığı destekle, müşterilerinin kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda oluşturduğu yeni ses tarifelerini geçtiğimiz aylarda pazara sunan Türk Telekom, şimdi de internet hizmetlerinde yeni bir dönem başlatıyor.


Türk Telekom, aynı Jettvel ve Jettfon gibi yeni nesil ses tarifelerinde olduğu gibi internet için de tek fiyata en yüksek hızı vermeyi amaçlıyor.


Toptan olarak tüm İnternet Servis Sağlayıcılarının kullanımına sunulan yeni internet tarifeleri ile Türkiye'deki tüm İnternet Servis Sağlayıcılar (İSS) müşterilerine daha yüksek hızda, uygun fiyatlı ADSL hizmeti sunabilecek. İnterneti daha geniş kitlelere, daha yüksek hız ve daha yüksek erişim olanağı ile sunmayı hedefleyen Türk Telekom, bu yeni internet hizmetinde 8 Mbps'ye kadar olan tüm internet tarifelerini tek bir fiyatta topluyor. Bu tarifeler 4 GB, 6 GB ve sınırsız seçenekleriyle pazara sunuluyor.


Türk Telekom bu tarifeyi toptan olarak pazara sunuyor. Müşterilere yansıyacak fiyatları ise İSS'lerin kendilerinin belirlemesi gerekiyor.


Türk Telekom'un internette devrim yaratacak yeni internet paketi, bugün Türk Telekom'un ana sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Modern Sanatlar Müzesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda yeni paketin sağladığı imkânların yanı sıra Türk Telekom'un bugüne kadar müşterilerine sunduğu diğer tarife paketleri de değerlendirildi.


Türk Telekom'un teknolojik altyapısına ilişkin bilgiler veren Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, sadece 2008 yılında sabit, mobil ve genişbant altyapısına konsolide olarak 1,8 milyar TL yatırım yapıldığını, 2009 yılında ise 1,8-2 milyar TL yatırım yapılmasının hedeflendiğini söyledi. Dinçer, sözlerine şöyle devam etti: “Türk Telekom olarak Türkiye'ye karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Bu doğrultuda sadece Türk Telekom müşterilerine değil tüm Türkiye'ye katma değerli hizmetler sunmak ve müşterilerimize çağın en ileri iletişim hizmetlerini verebilmek için teknolojik altyapımızı sürekli geliştiriyor, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Daha fazla kişinin daha hızlı internet bağlantısına daha düşük ücretle erişebilmesi hedefiyle yatırımlarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.”


Türk Telekom Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı Mehmet Toros, internet yurtdışı çıkış hızı ve mevcut kapasiteyle ilgili bilgiler verdi. Toros, şunları söyledi: “Türk Telekom olarak Türkiye'deki internet kullanımını artırmak amacıyla 2008 yılında TTNET dışındaki servis sağlayıcılara yönelik bir promosyon başlattık. Bu promosyon ile İSS'ler kâr marjlarını yüzde 20 ilâ 25 oranında artırabiliyor. TTNET dışındaki İSS'lere yönelik pozitif ayrımcılığa devam ediyoruz.”


Yeni tarife seçenekleriyle ilgili bilgi veren Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise, “Türk Telekom olarak, ses tarafında Jettvel, Jettfon gibi yeni nesil tarifelerimizde olduğu gibi, 8 Mbps internet paketimizle de müşterilerimize daha yüksek hızı daha uygun fiyata sunuyoruz. Yüksek kapasitede hızları yüksek kalite ile kullanıcılara ulaştırıyoruz” dedi.


Türk Telekom'un yeni toptan internet tarifesi hakkında ayrıntılı bilgi, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri'nden, ofislerden, bayilerden ve
adresinden alınabilir.


15 yıl önce