|

İzmirli taraftar cell'e kapıldı

Türkiye'nin dört büyük takımına iletişim desteği veren ve özel GSM hatları çıkaran Avea, şimdi de İzmir'in dört büyüğü ile anlaştı

Melih Bayram Dede
00:00 - 18/03/2012 Pazar
Güncelleme: 00:24 - 18/03/2012 Pazar
Yeni Şafak
İzmirli taraftar cell'e kapıldı
İzmirli taraftar cell'e kapıldı

Avea, KARTALCELL, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell ve Samsuncell'den sonra şimdi de İzmirlileri takımları ile buluşturmak için İzmir'in 4 büyük kulübüyle işbirliği yaptı. İzmirli futbolseverler için özel olarak hazırlanan AltayCell, BucaCell, GöztepeCell ve KafKafCell markalarıyla Avea, taraftarların ihtiyaçlarına yönelik olarak özel tarifeleri İzmirlilerin kullanımına sunacak. Sunulacak tarifelerle taraftarlar konuştukça takımlarına da ek gelir sağlayacak. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir, İzmir kulüplerine destek veriyor olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

10 YILDIR DESTEKLİYORUZ

Avea'nın 2002'den bu yana 10 yıldır aralıksız Türk futboluna destek verdiğimi ifade eden Akdemir, “10 yıl önce ilk defa Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a aynı anda sponsor olarak Türkiye'de bir ilke imza attık. Bunları yaparken de, kulüplerimize ek gelir yaratmak için gelir paylaşımı üzerine inşa ettiğimiz mobil telekomünikasyon İşbirliklerini de hayata geçirdik. Bu konuda ilk adımı 2009 yılında KARTALCELL, Fenercell, GSMobile ve TrabzonCell markaları ile gerçekleştirdik. Gurur duyduğumuz bu işbirliklerimize İzmirsiz devam etmeyi daha fazla düşünemezdik. Bu yeni işbirlikleri ile Altay, Buca, Göztepe ve Karşıyaka taraftarları, cüzdanlarına dost tarifelerimizle konuşurken, takımlarına da destek olacaklar” şeklinde konuştu.


Kentte payımız yüzde 40

Yaptığı işi iyi yapmak, en önemlisi tutku ile yapmak ve sektörün en rekabetçi şirketi olmanın Avea'nın DNA'sında yer aldığını ifade eden Erkan Akdemir, Avea'nın İzmir ve Türkiye'ye yönelik hedef ve projeleri hakkında ise şu açıklamayı yaptı: “Avea son yıllarda hep koşuyor. Rekorlara imza atmak için de 7x24 çalışıyor. Biz yenilikleri önce İzmir'de hayata geçiriyoruz. 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla İzmir'de pazar payımız yüzde 40'ı geçti. İstihdam sayımızı ise 850 kişiye yükselttik.”


Hem taraftar hem kulüp kazanacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da, Avea'nın spor kulüpleriyle yaptığı işbirliğinin, İzmir'deki spor kulüplerini desteklemek için önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “İlk etapta Göztepe, Altay, Karşıyaka ve Buca'yı kapsayan bir taraftar kampanyası, daha sonra İzmir'in diğer üç kulübüyle de anlaşma yapılarak genişletilecek. Bu karta sahip olan taraftarlar, Avea'nın ucuz tarifesinden de istifade edecek. İşin başlangıcı olarak Avea, belli bir bütçeyi de bu kulüplerimize tahsis etmiş olacak. Ben Avea'ya İzmir kulüplerine gösterdikleri bu duyarlılık için teşekkür ediyorum. Ne kadar çok taraftar, kendi takımının SIM kartını alırsa, hem kendisi hem de takımı kazanacak. Bu kartlar taraftara ekstra bir maliyet getirmeyecek. Daha önce dört büyüklerde bu yapıldı ve başarıya ulaşıldı. Birkaç yıl içerisinde bu kampanya kayda değer bir başarıya ulaşmış olacak.”




12 yıl önce