|

Kamu bilgi işlem yöneticileri Antalya'da buluşuyor

Melih Bayram Dede
00:00 - 2/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 16:37 - 2/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Kamu bilgi işlem yöneticileri Antalya'da buluşuyor
Kamu bilgi işlem yöneticileri Antalya'da buluşuyor

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen TBD Kamu Bilgi İşlem Merkezleri Yöneticileri Birliği (TBD Kamu BİB - Kamu Bilişim Platformu - 14) çalışma grubu, 10-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında Gloria Golf Otel Antalya'da gerçekleşecek.


Kamu-BİB'in misyonu, "Ülkemizin bilgi toplumuna geçiş çalışmalarında Kamu Bilgi İşlem Birimleri ve sektörel katılım ile; bilişim teknolojilerinin etkili ve yaygın kullanımı, kamu kurumlarının hizmetlerini etkin ve verimli sunabilmesi için ulusal bilişim politikalarının oluşturulmasına katkı sağlanması, Bilgi İşlem Birimleri arasında bilgi paylaşımının artırılması, Geri Dönüş mesleki dayanışmanın geliştirilmesi ve sorunlara ortak çözümler oluşturulması konularında farkındalık yaratmak ve sinerji oluşturmaktır." şeklinde özetleniyor.


Etkinliğin açılış konuşmasını TBD Kamu-BİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmazer yapacak. Açılış oturumunda TBD Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Menteş ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer de birer konuşma yapacak.


Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde ise TBD Başkanı Turhan Menteş'in yöneteceği "Bilişimle Sürdürülebilirlik" konulu forum ve Doç. Dr. Oğuz Ergin'in yöneteceği "Kamuda Bulut Bilişim" oturum gerçekleşecek.


İkinci gün ise, "Türkiye'deki Kamu Web Siteleri Ne Kadar Vatandaş Odaklı" konulu oturumu Kürşat Çağıltay, "İş Sürekliliği Yönetimi" konulu oturumu Erman Taşkın, "Kamuda Bilişim Projeleri Nasıl Hazırlanmalı?" konulu oturumu ise Dr. Altan Özkil yönetecek.


Son bölümde ise, "Rekabet Ortamında Takım Çalışması Uygulamaları" oturumu ile etkinliğin kapanış değerlendirmesi yapılacak.


Kamu-BİB ile ilgili daha fazla bilgi için
adresini ziyaret edebilirsiniz.
12 yıl önce
default-profile-img