|

KariyerGENÇ'in öyküsü TechnoLogic'te

00:00 - 29/05/2009 Cuma
Güncelleme: 13:03 - 29/05/2009 Cuma
Yeni Şafak
KariyerGENÇ'in öyküsü TechnoLogic'te
KariyerGENÇ'in öyküsü TechnoLogic'te

'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, KariyerGENÇ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Nurettin Özdoğan konuk oluyor.


KariyerGENÇ'in, gençlerin üniversite eğitimi sürerken, geleceğe ilişkin planlar yapmaları ve iş imkanlarından haberdar olmaları için kurulmuş yeni nesil bir insan kaynakları sitesi olduğunu belirten Özdoğan, gençlerin kariyer hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olan projelerini TechnoLogic'e anlattı.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, cep telefonunda hızlı internet devrini başlatacak olan 3G teknolojisinin neler getireceği, Microsoft'un ABD'nin ambargo uyguladığı ülkelerde Live Messenger hizmetini durdurması ve Sebit'in geliştirdiği Vitamin'in ABD'de “İnternetteki En İyi Eğitim Çözümü” seçilmesi var.


Haftanın sitelerinde ise, çekiliş ve yarışma sonuçlarını yayınlayan kimkazandi.com ve Live Messenger servisleri için hazırlanan özel karakter servisi KendiMinik.com tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde, Muhammed Ali ile Mike Tyson'ı aynı ringde buluşturan Fight Night Round 4 ile ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise, TeknoSA Etiler Mağazası'ndan üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25′TE TVNET'TE!..

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:

15 yıl önce