|

Kaspersky OpenSpace Security 'beta'yı deneyin!

Melih Bayram Dede
00:00 - 16/01/2009 Cuma
Güncelleme: 10:56 - 16/01/2009 Cuma
Yeni Şafak
Kaspersky OpenSpace Security 'beta'yı deneyin!
Kaspersky OpenSpace Security 'beta'yı deneyin!

Güvenlik içerik yönetim çözümlerinin geliştirilmesinde önde gelen anti virüs yazılım şirketi Kaspersky Lab, yeni kurumsal ürün grubu Kaspersky Kurumsal Çözümleri Kaspersky OpenSpace Security'nin beta sürümünü kullanıma sundu.


Modern kurumsal iletişim sistemlerinin bugünkü güvenlik tehditlerine karşı geliştirilmiş yüksek kaliteli çözümlerle uyumlu olduğu fikri ile tasarlanan Kaspersky OpenSpace Security, kurumlara yönelik üstün güvenlik sağlama özelliği ile dikkat çekiyor.


Her tür ve boyutta ağlar için entegre ürün takımlarla tasarlanan Kaspersky OpenSpace Security, iş istasyonları, dosya sunucuları, elektronik posta sunucuları ve ağ geçitlerini korumayı amaçlıyor.


Kurumlara yönelik entegre bir koruma sistemi sağlayan Kaspersky OpenSpace Security, Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 8.0, Kaspersky Administration Kit 8.0, Kaspersky Anti-Virus for Windows Server 8.0 ve Kaspersky Anti-Virus Second Opinion Solution 8.0 ürünlerini içeriyor.


Kaspersky Lab'ın yeni kurumsal ürünlerinin beta sürümleri hakkında daha fazla bilgiye http://www.kaspersky.com/beta adresinden ulaşabilir.

15 yıl önce