|

Kavi'den online eğitim atağı

Melih Bayram Dede
00:00 - 2/06/2009 Salı
Güncelleme: 17:44 - 2/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Kavi'den online eğitim atağı
Kavi'den online eğitim atağı

Dünya devi güvenlik yazılımlarının Türkiye distribütörü Kavi International; düzenli olarak gerçekleştirdiği ücretsiz ve online eğitimlerine herkesi davet ediyor.


Acronis ve GFI'ın da aralarında bulunduğu sektör lideri güvenlik yazılımlarının Türkiye distribütörü olan Kavi International; eğitim atağına geçiyor. Her hafta düzenli olarak online ortamda gerçekleştirilecek olan eğitimlere ilgilenen herkesi katılması bekleniyor.


Üç ay sürecek olan Kavi International ürün eğitimleri; her hafta Pazartesi, Salı ve Perşembe günlerini kapsıyor. Kavi International Genel Müdür Yardımcısı Ercan Bizsel: “Eğitim programımızı; ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen fakat yoğun iş temposunda fırsat bulamayanlar için hazırladık. Online ortamda hazırladığımız eğitimlerimize isteyen herkes bulunduğu yerden rahatlıkla katılabilecek” diyor ve ekliyor “Kavi International olarak müşterilerimize en kaliteli çözümü ve hizmeti sunmayı amaç ediniyoruz. Eğitimlerimiz de bu amacımızın sadece bir parçasıdır.”




Online ortamda gerçekleştirilen eğitime Türkiye'nin tüm illerinden internet üzerinden ücretsiz olarak katılabiliyorsunuz. Acronis, GFI FAXmaker ve BitDefender ürünleri hakkında birincil ağızdan detaylı bilgi bulabileceğiniz program, karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşiyor. Günlük programınızı bozmadan, yorulmadan, keyifle ve sadece bir tıkla erişebileceğiniz özel eğitimlere katılmak içinse
adresini ziyaret etmeniz yeterli.

15 yıl önce