|

Kurucusu Instagram'ı unuttu

Instagram'ın kurucusu Kevin Systrom'un 2013'te hiç fotoğraf yayınlamaması dedikodulara neden oldu. Sözcüsü, Systrom'un 'tembelliğini' çok yoğun olmasına bağladı.

yenisafak.com.tr / Teknoloji
00:00 - 28/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 17:03 - 28/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Kurucusu Instagram'ı unuttu

Son yıllarda internette sosyal paylaşım siteleri adeta bir devrim yaptı. Facebook, Twitter ya da YouTube milyonlarca kişinin hayatının bir parçası artık.

En popüler sosyal ağlardan biri de fotoğrafların paylaşıldığı Instagram. Her gün milyonlarca insan fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşıyor ve takip ettiklerinin fotoğraflarını yayınlıyor. Ama anlaşılan Instagram, bizzat kurucusu Kevin Systrom tarafından çok da çok da cazip bulunmuyor. Zira Systrom, 2013'te hiç fotoğraf paylaşmamış. Instagram'ın kişisel sayfasında son olarak Aralık 2012'de paylaştığı fotoğraflar bulunuyor.

Ayda ortalama 15 fotoğraf paylaşan Kevin Systrom zaten çok da aktif bir üye olarak değerlendirilmiyordu ama bir aydır hiç fotoğraf paylaşmaması kendi standartları için bile 'fazla tembellik' olarak değerlendiriliyor.

TEMBEL DEĞİL YOĞUN

Konuyla ilgili söylentiler artınca Kevin Systrom cephesinden bir açıklama geldi. Ama açıklamayı kendisi değil, Systrom'un Facebook üzerindeki sözcüsü Meredith Chin yaptı. 'Kevin Systrom'un çok yoğun olduğunu' söyleyen Chin, 'elbette kevin ınstagram'ı her gün kullanıyor. Fotoğraf paylaşmasa bile gelen yorumları ve beğenileri takip ediyor' dedi.



11 yıl önce