|

MagiClick'in hızı tescillendi

Türkiye'nin önde gelen interaktif teknoloji şirketlerinden MagiClick Digital Solutions, son 5 yılda ortaya koyduğu hızlı büyüme ivmesiyle en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirleyen Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2007 Programı'nda yerini aldı.

Melih Bayram Dede
00:00 - 25/10/2007 Perşembe
Güncelleme: 16:50 - 25/10/2007 Perşembe
Yeni Şafak
MagiClick'in hızı tescillendi
MagiClick'in hızı tescillendi

İnteraktif teknoloji ve pazarlama sektörünün lider oyuncusu MagiClick Digital Solutions, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2007 Programı'nda yer aldı. Türkiye'nin yanı sıra dünyanın pek çok bölgesinde de düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast50 Programı, her ülkenin kendi teknolojisini geliştirmeyi desteklerken bu alanda en hızlı büyüyen firmaları ödüllendirmeyi amaçlıyor.


2002-2006 yılları arasında gösterdiği performans ve kaydettiği büyüme ile bu prestijli listeye girme hakkı kazanan MagiClick'in Genel Müdürü Murat Kalaora konuya ilişkin şunları söyledi:


“MagiClick olarak ülkemizin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji firması arasında yer almamız, firmamız için olduğu kadar sektörümüz için de büyük önem taşıyan bir gelişme. İnternet'in Türkiye'de yeni yeni duyulmaya başlandığı 1996'dan beri ülkemizin önde gelen pek çok kurumsal firmasına interaktif teknoloji, tasarım, pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan bir firmayız. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2007 Programı'na girmiş olmamız, bizim elde ettiğimiz başarının yanı sıra ülkemizdeki kurumsal firmaların interaktif teknoloji ve pazarlama hizmetlerine daha fazla önem vermeye başladıklarının da bir göstergesi. Bugüne dek uluslararası yarışmalarda kazandığımız pek çok ödül ve son olarak bu prestijli listeye girerek ulaştığımız bu başarıyla birlikte özellikle yurtdışındaki hedeflerimiz daha da genişleyecek. Bu vesileyle tüm çalışanlarımız ve bize güvenmiş olan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.”

16 yıl önce