|

Microsoft Office'ten 10 liralık paket

Microsoft, Office 365 Bireysel isimli yeni bir Office paketi hazırladı. Microsoft'un hazırladığı paket aylık abone ücreti 9.99 lira.

.
00:00 - 16/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:21 - 16/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Microsoft Office'ten 10 liralık paket

Microsoft, geçtiğimiz ay içerisinde Apple iPad'lere özel olarak Office uygulama paketini yayımlamıştı. Kullanıcılara App Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan bu paket içerisinde daha önceden de belirttiğimiz şekilde Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yer alıyor.

Bu aşamadan sonra, 4 Nisan'da hazırlayıp, yayımladığımız bir haberimizde iPad'e özel Office'in bir hafta içerisinde toplamda 12 milyon kullanıcı tarafından indirildiğinin de bilgisi verildi.

İndirme rakamı elbette son zamanlarda daha da önemli bir oranda arttı ve üst seviyelere çıktı. Microsoft'un geçtiğimiz dönemlerde hazırladığı ve duyurduğu Office 365 paketlerine firma tarafından bir yenisi daha eklendi. Bireysel kullanıcılara yönelik olarak hazırlanan yeni paket satışa çıkartılmış durumda ve diğer paketlere oranla uygun fiyatı sayesinde ön plana çıkmayı hedefliyor.

Office 365 Bireysel isimli paketi satın alanlar bir Windows ya da Mac'ye kurulum yapabilirken, aynı zamanda bir de Windows tablet ya da benzeri şekilde iPad'e özel olarak kurulum gerçekleştirebiliyor.

Hazırlanan bu yeni uygulama paketi içerisinde Word, Excel, PowerPoint, Publisher ve Access geliyor. Ek olarak 20 GB'lık One Drive alanı da sunuluyor.

Ayrıca ek olarak Skype'dan 60 dakikalık (dünya genelinde farklı 60 ülkeyi arayabilirsiniz) arama sunuluyor.

Ek olarak; Office 365'e aylık 9.99 TL ya da yıllık 99.99 TL'ye abone olanlar, herhangi bir güncelleme geldiğinde de en yeni sürümü bilgisayar ve tabletlerine yükleyebiliyorlar ve bu işlem için herhangi bir ücret talep edilmiyor.

10 yıl önce