|

Motorola bu cihazın peşinde!

Nexus 6'la gündemi bombardımana tutan Motorola yeni bir cihaz peşinde olabilir.

.
00:00 - 31/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:19 - 31/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Motorola bu cihazın peşinde!
Motorola bu cihazın peşinde!

Motorola'nın Ağustos ayında Moto X+1'i Moto 360'la birlikte tanıtması bekleniyor. Moto 360 çok önce resmiyete kavuşmuş ve bazı özellikleri biliniyor olsa da, halen sır gibi saklanan ayrıntıları var. Motorola hakkında bir yandan Nexus 6 dedikoduları var. Ama ünlü telefon üreticisi saman altından su yürütmeye devam ediyor. Motorola'nın "Moto Maxx" adında bir cihaz üstünde çalıştığı ortaya çıktı.

Detaycı uslubuyla bilinen Android Police sitesi tarafından Moto Maxx fark edildi. Lisans akıllı telefon olması ve ismi dışında başka bir detay içermiyor. Önceki iddiaları baz alırsak ve gizemli telefonun adına dayanarak, cihazın Moto X+1'in süper büyüklükte versiyonu diyebiliriz. Moto X+1'in 5.1 inç'le gelmesi bekleniyor, daha büyük ekran söz konusu olabilir. Mesela eskilerden örnek verirsek Droid Maxx, ekstra depolama alanı ve muhteşem pil değeriyle eskisinden ayrılıyordu. Aynısı Moto Maxx için de olabilir. Belki phablet bir cihaz da olmayabilir.

Her iki şekilde de Moto Maxx markası alınmış. Ama telefonun gün ışığı görecek garantisi yok. Bazı zamanlar üreticiler başkaları kullanmasın diye sadece isimler için başvuru yapabiliyor. Geçmişte bunun örnekleri var

10 yıl önce