|

NETLİMİTSİZ tarifesine geçen milli maça gidecek

Türkiye Futbol Milli Takımları ana sponsoru TTNET, NETLİMİTSİZ ADSL abonesi olan 25 şanslı kişiyi Almanya-Türkiye Milli Maçına götürüyor; 250 kişiye de Milli Takım forması veriyor.

00:00 - 12/08/2010 Perşembe
Güncelleme: 12:32 - 12/08/2010 Perşembe
Yeni Şafak
NETLİMİTSİZ tarifesine geçen milli maça gidecek
NETLİMİTSİZ tarifesine geçen milli maça gidecek

Türkiye Futbol Milli Takımları ana sponsoru TTNET, sporu ve sporun evrensel değerlerini desteklemeye devam ediyor. Türkiye'yi dünyada başarıyla temsil edecek sporcuların yetiştirilmesine katkıda bulunmayı vizyonunun bir parçası olarak gören TTNET, abonelerinin futbol coşkusuna hediyelerle katkıda bulunuyor.


TTNET'in başlattığı yeni kampanya kapsamında NETLİMİTSİZ ADSL abonelerinden 25 kişi, Euro 2012 eleme maçları kapsamında 8 Ekim 2010'da Almanya'da gerçekleşecek olan Almanya-Türkiye karşılaşmasını yerinde izleme fırsatı yakalayacak.


25 Temmuz- 20 Ağustos tarihleri arasında NETLİMİTSİZ pakete yeni abone olanlar, daha düşük TTNET ADSL paketlerinden NETLİMİTSİZ pakete geçenler ya da NETLİMİTSİZ paketleri için otomatik ödeme talimatı verenler arasından yapılacak çekilişle belirlenecek 25 kişi, 2 gece 3 gün sürecek özel bir turla Almanya-Türkiye milli maçına gidecek. Ayrıca 250 kişi de Milli Takım forması kazanacak.


Üstelik TTNET, NETLİMİTSİZ paketini şimdi çok cazip fiyatlarla müşterilerine sunuyor. İnternetin sınırsız dünyasını özgürce yaşamak isteyenler, 24 ay taahhüt vererek NETLİMİTSİZ paketiyle 8 Mbps'e kadar hızlı internete ilk 5 ay, ayda 49 TL yerine sadece 15 TL ödeyerek sahip olabiliyor.


NETLİMİTSİZ ADSL paketinin sunduğu fırsattan yararlanmak isteyenler, 20 Ağustos 2010 tarihine kadar 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden, tüm Türkiye'deki Türk Telekom Ofisleri ve Bayilerinden, PTT'lerden ya da www.ttnet.com.tr'den başvurularını gerçekleştirebiliyor.

14 yıl önce