|

Nexus 6 ne zaman çıkacak?

Yılın gizemli telefonu haline gelen Nexus 6'nın çıkış tarihine dair tahminler var. Nexus 6'nın en geç kasım ayının ortasına kadar çıkması bekleniyor

.
00:00 - 9/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:07 - 9/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Nexus 6 ne zaman çıkacak?
Nexus 6 ne zaman çıkacak?

Bu senenin merakla beklenen telefonlarından biri şüphesiz Nexus 6. LG'nin yeni Nexus'u üretmediği açıklaması ve Android Silver programı, Nexus 6'nın çıkmayacağını düşündürdü. Google'ın açıklamasına göre Android Silver'a rağmen Nexus devam ediyor. Nexus 6'nın sonbaharda çıkması bekleniyordu ki, çıkış tarihine dair bazı tahminler var.

Nexus 4 resmen 29 Ekim 2012'de açıklandı ve 13 Kasım'da piyasaya sürüldü. Geçen yıl yine LG yapımı Nexus 5 31 Ekim'de duyuruldu ve aynı gün Google Play üstünden satışa sunuldu. Aynı zaman periyodu baz alındığında Nexus 6'nın en geç kasım ayının ortasına kadar çıkması bekleniyor. Nexus 6'nın HTC tarafından üretildiği tahminleri var. Ama Çin medyasından gelen bir takım haberlere bakarsak HTC dışında farklı bir üreticinin imzası söz konusu.Ama halen bu konu belirsizliğini koruyor.

Birkaç piyasa gözlemcisine göre Google, Android Silver programını zaten başından beridir Nexus serisi ile birlikte planladı. Dev arama motorunun Nexus serisiyle kemik bir kullanıcı kitlesi kazandığı ve bu kitlenin son dönemlerde biraz daha genişlediği belirtiliyor.

10 yıl önce
default-profile-img