|

Norton 360 şimdi daha güvenli

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/05/2008 Pazartesi
Güncelleme: 23:12 - 25/05/2008 Pazar
Yeni Şafak
Norton 360 şimdi daha güvenli
Norton 360 şimdi daha güvenli

İnternet güvenlik şirketi Symantec, Norton 'hepsi bir arada' güvenlik çözümü Norton 360'ın 2. Versiyonunun kullanıcıların erişimine hazır olduğunu duyurdu.

Norton 360'ın bu yeni versiyonu, Internet Explorer'da bulunan açıklardan faydalanarak kullanıcıları zor duruma düşüren ve indirme işlemlerine karşı kapsamlı bir koruma sağlayan Symantec'in patent bekleyen teknolojisi Tarayıcı Koruması'nı içeriyor.

Gelişmiş antivirüs, antispyware, güvenlik duvarı, saldırı koruması ve etkin davranışsal saptama teknolojisi ile kullanıcılar, henüz oldukça güncel olan SilentBanker gibi, bilgisayarlara nüfuz etmek ve kişisel bilgileri ele geçirmek amacıyla yapılan saldırılara karşı da korunmuş oluyorlar.

Norton 360 kullanıcılarının düzenli olarak internet bankacılığı ve internette alışverişten yararlandığından hareketle Symantec, kişisel bilgilerin saklanması için çok daha güvenli ve elverişli bir yol geliştirme gereksinimi tespit etti.

Bu noktada, Norton 360'ın 2. versiyonunda bulunan Norton Kimlik Güvenliği kullanıcılara ait şifreler ve diğer kişisel bilgileri güven içinde tutuyor.


16 yıl önce