|

Pepee şimdi de mobil ekranlarda

Tüm çocukların heyecanla ve tutkuyla takip ettiği Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee, televizyon ekranlarından sonra şimdi de mobil ekranlarda. Pepee, bundan böyle Apple Store'da sevenlerine 'merhaba' diyor.

Cihan
00:00 - 2/10/2012 Salı
Güncelleme: 21:43 - 2/10/2012 Salı
Yeni Şafak
Pepee şimdi de mobil ekranlarda
Pepee şimdi de mobil ekranlarda

Eskişehir'deki kurulu bulunan Düşyeri Stüdyoları tarafından okul öncesi yaş grubu tüm Pepeeciler için hazırlanan eğlenceli ve eğitim içerikli oyun serisi, 'Pepee saklambaç' ve 'Pepee yap?boz' oyunlarından oluşuyor. Bundan böyle Apple Store'dan da kolaylıkla ulaşabilecek oyunlar; 'kolay?orta?zor' şeklinde 3 kademe olarak tüm Pepeecilerin beğenisine sunuluyor.

Düşyeri Stüdyoları'nca tasarlanan ve uzman pedagojik danışman denetiminde hazırlanan 'Pepee saklambaç' ve 'Pepee yap-boz oyunları' çocuklara eğlenceyi ve eğitimi bir arada sunuyor. Okul öncesi yaş grubunun zihin ve algı seviyesine özel tasarlanan bir' dikkat toplama' ve 'fark etme' oyunu olan 'Pepee saklambaç'ta 'Pepee çocuklardan kendisini saklandığı yerden bulmasını istiyor. Çocuklarda düşünmeyi ve çözüm bulma çabasına girmeyi teşvik eden 'Pepee yap?boz' oyununda ise çocuklar, karmaşık ve anlamsız duran Pepee parçalarını düzgün bir biçimde bir araya getirmeye çalışıyor.

Pepee'nin bunun yanında yakında yeni oyun sürprizleri de piyasaya çıkacak. 'Pepee giydirme', 'Pepee boyama', 'Pepee ilk kelimelerim', 'Pepee çizim', 'Pepee aynısını bul' ve 'Pepee labirent' oyunları da Apple Store'da yayına girecek.

11 yıl önce
default-profile-img