|

Philips'ten LED teknolojili ampul

Melih Bayram Dede
00:00 - 10/09/2009 Perşembe
Güncelleme: 00:32 - 11/09/2009 Cuma
Yeni Şafak
Philips'ten LED teknolojili ampul
Philips'ten LED teknolojili ampul

Philips, LED teknolojisinde öncülük ettiği yeni ampul serisini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Philips'in yeni LED ampulleri dekoratif amaçlı kullanımın yanı sıra genel aydınlatmada da kullanılabiliyor.


Philips'in yeni LED ampul serisi LED teknolojisinin yanı sıra şık dizaynıyla da dikkat çekiyor. Yeni ampul serisiyle ev aydınlatmasında bir çığır açan Philips, yenilikçi, parlak ışık veren ve kolayca kullanılabilen ürünleriyle şıklık ve güzelliği mekanlarınıza taşıyor. Philips LED ampul serisi, parlak ışığı sayesinde dikkati uzun süre koruyarak karmaşık görevlerin kolaylıkla tamamlanmasında yardımcı oluyor.


Hem genel aydınlatma hem de ambiyans yaratmak için kullanılabilen yeni ampul serisindeki ürünler, standart çanak halojen ampuller ve geleneksel ampullerle karşılaştırıldığında yüzde 90'a varan enerji tasarrufu sağlıyor. 25 bin saate kadar uzun ömürlü olan LED ampuller, civa içermeyen yapısıyla da çevreci tarzını yansıtıyor. Renksel geriverimi yüksek olan ürünler, ısı, ultraviyole veya kızılötesi yaymıyor.


Philips'in LED ampulleri her zevke hitap edebilen Econic, Novallure ve AccentWhite olmak üzere 3 seriden oluşuyor. Bunlardan 3W ve 5W'dan oluşan Econic serisindeki ürünler daha çok performans, 2W'dan oluşan Novallure ve AccentWhite serileri ise ambiyans odaklı olarak kullanılıyor.


Çanak, mum, lustre ve normal ampul biçimlerinde mevcut olan çevre dostu bu ampuller, avizelerinize tarz ve tasarım ekleyerek 'pırıltılı' bir ışık efekti yaratırken aynı zamanda günlük aktiviteleriniz için de neşeli ve canlı ortamlar sağlıyor.


Philips LED ampul serisindeki ürünler 30 - 80 TL aralığında yapı marketler ve Philips yetkili bayilerinde satışa sunuluyor.

15 yıl önce