|

Plastik One M8'ten haber var

HTC''nin geçtğimiz ay tanıttığı ve ülkemizde 2499 TL fiyatla satışa olan akıllı telefonu HTC One M8'in plastik sürümü hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Stuff
00:00 - 29/04/2014 Salı
Güncelleme: 15:51 - 29/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Plastik One M8'ten haber var
Plastik One M8'ten haber var

Geçtiğimiz haftalarda HTC''nin plastik kasalı bir One M8 modeli üzerinde çalıştığı iddialarını seninle paylaşmıştık. HTC haberimize yanıt vererek, böyle bir planı olmadığını bildirmişti. Gel gelelim, bu zamana kadar hiç yanılmayan @evleaks, plastik One M8'in geleceğini iddia etmeye devam ediyor; hatta cihazın fotoğrafını (aşağıda) bile yayınladı.

@evleaks''e göre, One M8 Ace kod adlı akıllı telefon, 5 inçlik Full HD bir ekrana sahip olacak ve 2,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciyle çalışacak. Plastik kasaya sahip olacağı belirtilen One M8 Ace''in, plastik kral Galaxy S5 ile doğrudan rekabet edebilmek için geliştirildiği de gelen bilgiler arasında. Telefonun 480 dolar fiyat etiketine sahip olacağı da bir diğer söylenti.

Fotoğrafını gördüğümüz Ace kod adlı cihaz hakkında çok fazla söylenti var. Bunlardan bazıları, cihazın yalnızca Çin''de satışa sunulacağına işaret ederken, kimisi de Ace''in aslında yeni HTC Butterfly modeli olduğunu iddia ediyor.

10 yıl önce