|

'PlayStation'cılar erdi murada

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/03/2007 Pazartesi
Güncelleme: 22:32 - 25/03/2007 Pazar
Yeni Şafak
'PlayStation'cılar erdi murada
'PlayStation'cılar erdi murada

Uzun süredir kaçak yollardan yurda sokulan ve Türkiye'de el altından yaygınlaşmaya başlayan Sony PlayStation 3, nihayet yasal yolla Türk pazarına sunuldu. Avustralya ve Avrupa pazarıyla birlikte aynı anda ülkemizde satışa çıkarılan ürünün Sony tarafından tavsiye edilen fiyatı KDV dahil 1500 YTL. Ancak fiyat çeşitli teknoloji marketlere göre farklılık gösterebiliyor.

Playstation 3, kullanıcıları oyun oynamanın yanı sıra DVD izleme ve internete bağlanma gibi ek özelliklerden de yararlanabiliyor. Merakla beklenen bu cihaz, MP3 müzikçalarlar ve dijital kameralarla da uyumlu olarak üretildi.

Yüksek kalitede Dolby 5+1 ve DTS ses kalitesine sahip olan PlayStation 3'te Blue Ray DVD filmlerini de izlemek mümkün olacak.

Üzerinde bulunan MS/SD/MMC kart okuyucu ile veri transferi imkanı da sağlayan PlayStation 3'e yazıcı, klavye, web kamerası ve mikrofon bağlanabiliyor.

Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de yalnızca 60 GB'lık sabit diske sahip modelinin satışa sunulacağı PlayStation 3 ile maksimum keyif alabilmek ise onu yüksek çözünürlüğe sahip bir High-Definition (HD) televizyona bağlamaktan geçiyor.


17 yıl önce