|

Reklamz'den ilk: Flipper banner

REKLAMZ, farklı bir çalışmaya daha imza atarak dünyada ilk kez kullanılan bir banner formatı olan Flipper'ı geliştirdi.

Melih Bayram Dede
00:00 - 7/11/2007 Çarşamba
Güncelleme: 17:46 - 7/11/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Reklamz'den ilk: Flipper banner
Reklamz'den ilk: Flipper banner

İnternet üzerinde doğru hedef kitleye, doğru erişimi sağlayan pazarlama iletişimi çözümleri sunan REKLAMZ, farklı bir çalışmaya daha imza atarak dünyada ilk kez kullanılan bir banner formatı olan Flipper'ı geliştirdi. REKLAMZ bu uygulamayı, internet mecrasını küresel anlamda aktif ve etkin kullanan dünyaca ünlü bir spor ayakkabı markasının yeni sitesi futboloynuyoruz.com için alternatif bir banner çalışması olarak hazırladı.


Flipper gerek uygulanışı, gerekse de kullanılışı itibari ile her internet kullanıcısının mutlaka gözüne çarpacak ve ilgisini çekecek bir uygulama. Flipper Banner ile reklam ekranında video, flash, imaj gibi görseller başta olmak üzere her şeyi yayınlamak mümkün. Yayınlandığı internet sitesinin ilk giriş ekranında ziyaretçiyi karşılayan Flipper Banner, farenin en küçük kıpırtısıyla birlikte, site tümüyle bir anda dönmeye başlıyor ve arka tarafında yer alan reklamı izleyiciye gösteriyor.


REKLAMZ Kurucu Ortağı Orkun Tekin, Flipper Banner fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlattı: “Nike'ın yeni sitesi futboloynuyoruz.com için alternatif bir banner uygulaması geliştirmemiz istenmişti. Farklı bir şey yapmalıydık. Biz de herkesi kucaklamayı bilen sevimli 'Flipper'ın adını verdiğimiz bir ürün yarattık. Farenin küçük bir hareketiyle bütün siteyi döndürerek arka tarafında yer alan reklamı gösteren Flipper'a tepkisiz kalmak mümkün değil. Herkesi, müşterilerini Flipper ile kucaklamaya davet ediyoruz."

16 yıl önce