|

Sabancı Üniversitesi Teknoloji Günleri başlıyor

Melih Bayram Dede
00:00 - 8/03/2010 Pazartesi
Güncelleme: 10:57 - 8/03/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Sabancı Üniversitesi Teknoloji Günleri başlıyor
Sabancı Üniversitesi Teknoloji Günleri başlıyor

Sabancı Üniversitesi Robot Kulübü, Kariyer Geliştirme Ofisi ve SU-ASME (American Society of Mechanical Engineering) Öğrenci Kolu, tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Teknoloji Günleri'10, 16-17-18 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki kampüsünde gerçekleşecek etkinliğe üniversitelerden öğrenciler ile iş dünyasının lider teknoloji firmaları katılacak.


Çeşitli üniversitelerden öğrencileri ve özellikle mezun adaylarını iş hayatına hazırlamayı hedefleyen “Teknoloji Günleri”nde; öğrenciler ile iş dünyasının lider firmaları buluşacak. 3 gün sürecek olan Teknoloji Günleri'10 ile öğrenciler sektörün dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgi sahibi olacak. Teknoloji Günleri ayrıca, teknoloji sektörü için daha kaliteli ve bilinçli bireylerin yetişmesini de amaçlamaktadır.


Teknoloji Günlerine katılacak firmalar; alanlarında teknolojinin gelmiş olduğu noktaları öğrencilerle paylaşıp kendi geliştirdikleri son teknolojiler ve eğilimler üzerine seminerler verme fırsatı yakalayacaklar. Seminer süresince öğrenciler; ilgi duydukları şirketleri tanıyıp, üniversite derslerindeki teorik eğitimi üst düzey şirket yöneticilerinin önderliği ve gözetmenliğinde pratiğe dönüştürme ortamını elde edecekler. Katılımcı öğrenciler şirketlere yapılabilecek teknik geziler ile ilgili bilgi sahibi olma, eğitim materyallerine ulaşma, iş ve staj fırsatlarını öğrenme, ücretsiz ürünlere sahip olma gibi farklı fırsatları yakalayacaklar.


Sektörün lider firmalarının CEO'ları ve yöneticileri ile buluşma fırsatı sağlayacak ve katılımın ücretsiz olacağı Teknoloji Günleri'10 seminer dizisi, sertifikalı bir aktivite olup, ulaşım Taksim ve Kadıköy'den ücretsiz gerçekleştirilecek.


14 yıl önce