|

Sahibinden.com 650 bin üyeye ulaştı

Melih Bayram Dede
00:00 - 19/06/2007 Salı
Güncelleme: 15:28 - 19/06/2007 Salı
Yeni Şafak
Sahibinden.com 650 bin üyeye ulaştı
Sahibinden.com 650 bin üyeye ulaştı

Türkiye'nin en köklü e-ticaret sitelerinden biri olan Sahibinden.com 650 bin aktif üyeye ulaştı. 2000 yılından bu yana toplam 5 milyon ilân yayınlayan Sahibinden.com'da, bugün itibarı ile 350 bin aktif ilan yer alıyor.


Sahibinden.com'u diğer internet alışveriş sitelerinden ayıran en büyük özellik, adından da anlaşılacağı üzere yayınlanan ilanların birçoğunun sahibinden ilanlar olması. 650 bin aktif üyeye ulaşılan portalda, 25 ana kategori altında pekçok ürün çeşidi bulunuyor.


Bebek arabalarından hamile kıyafetlerine, dolaplarının bir köşesinde tozlu duran antika eşyadan cep telefonlarına, otomobilden emlağa hatta helikopterden deniz motorsikletine, binlerce ürünü sahibinden.com'da ilan ücreti ödemeden, alabilir, satabilir hatta takas edebilirsiniz.


sahibinden.com'da ilanlara bakmak ya da alışveriş yapmak için üyelik şartı aranmıyor. Saatlerce ev dolaşmadan istediğiniz semtteki kiralık ya da satılık evleri ya da hergün eklenen taptaze 3 bin 500 ilan içinden sizi ilgilendiren eşyaları, sadece birkaç dakikada tüm özellikleri ve fotoğraflarıyla beraber görme imkanınız oluyor.


Ancak, kullanmadığınız bir eşyanızı satmak isterseniz üye olmanız gerekiyor. Bu noktada üye olmak da ilan vermek de ücretsiz. Üstelik aldığınız ya da sattığınız eşyalar için de, açık artırma sitelerinin tersine, hiçbir komisyon ödemiyorsunuz.

17 yıl önce