|

Samsung Galaxy F'in çıkış tarihi

Samsung''un sıradaki telefonu olacağı söylenen Galaxy F, iddialara göre lüks ürün segmentine dahil olacak, çok daha yüksek bir fiyattan alıcısını bekleyecek. 13 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen telefon metal kasaya sahip olacak.

.
00:00 - 14/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 16:49 - 14/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung Galaxy F'in çıkış tarihi
Samsung Galaxy F'in çıkış tarihi

Güney Kore''nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Samsung, bildiğiniz gibi akıllı telefon pazarındaki gücünü korumaya devam ediyor. Amiral gemilerinin yanı sıra, bu cihazların yan modelleriyle de sektördeki yerini sağlamlaştıran Samsung, özellikle de ekonomik akıllı telefon seçenekleri ile gelirini yükseltmeyi hedefliyor. Şirketin son amiral gemisi Samsung Galaxy S5 şirketin tahmin ettiği ilgiyi görürken, firma segmentteki ürün çeşidini arttırma peşinde. Aynen diğer rakip firmaların izlediği yolu izleyen Samsung, mevcut amiral gemisi Galaxy S5''in üstün özellikler ile donatılmış versiyonu üzerinde çalışıyor.

Şimdiye kadar farklı isimler ile anılan telefon, S5 Prime, F ve Alpha ek isimlerini alarak karşımıza gelmişti. Halen dedikodu boyutunda olan cihaz Güney Kore medyasının iddilarına göre çok daha farklı bir tasarımla satışa sunulacak. Metal kaplı olacağı belirtilen Galaxy F akıllı telefon, 13 Ağustos tarihinde tanıtılacak ve hemen ardından da son kullanıcı ile buluşacakmış.

Galaxy F adlı cihazın Samsung''un yeni ''lüks sınıf'' ürünlerinin öncüsü olacağı da ekleniyor. Metal kasalı yeni akıllı telefon muhtemelen Snapdragon 805 işlemci yongaseti ve Quad HD ekran seçeneğiyle üretilecekmiş. Bu özellikler daha önce de dile getirilmişti!

10 yıl önce