|

Samsung Galaxy Note 4'ten sızıntı var

Samsung''un yeni üst seviye akıllısı Galaxy Note 4 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

.
00:00 - 21/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:22 - 21/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung Galaxy Note 4'ten sızıntı var
Samsung Galaxy Note 4'ten sızıntı var

Samsung yeni phablet modeli Galaxy Note 4 üzerindeki çalışmalarını büyük bir hızla ve titizlikle sürdürüyor. Cihazın teknik özelliklerinin mobil pazarda büyük bir bomba etkisi yaratacağı düşünülürken, yeni bir özelliği daha sızdırıldı.

Samsung, akıllı telefon pazarında satış rakamları ile en güçlü firmaların başında yer alıyor. Özellikle üst seviyede iki önemli serisi olan Galaxy S ve Galaxy Note serileri ile her sene daha fazla satış rakamına ulaşmakta. Bu seneye bakıldığında bir süre önce Galaxy S5'i sunan firma sonbaharda da diğer önemli modeli Galaxy Note 4'ü sunacak.


Galaxy Note 4'ün daha üst düzey donanım özellikleri ile gelmesi bekleniyor. Önceki modeller gibi S-Pen desteği sunacak olan cihaz hakkında bilgiler şimdiden gelmeye devam ediyor.


Samsung''un Kıdemli Başkan Yardımcısı Yoon Han-kil, yeni bir açıklama ile karşımıza geldi. Han-kil Galaxy Note 4'ün yeni bir form faktör içereceğini belirtti. Bu açıklamanın hemen ardından da iddialar gelmeye başladı.


Güney Kore medyası üzerinden gelen iddia ise Galaxy Note 4'ün esnek ''Yorum'' ekran içereceği şeklinde. Ayrıca bu esnek ekran, Galaxy Round''da yer aldığı şeklinde de olmayacak. İddiaya göre Galaxy Note 4'ün ekranı 3 taraflı ekran ile gelecek. Bu da sadece ön yüzde dokunmatik ekranın olmayacağı, yan yüzlerde de dokunmatik ekran olacağını gösteriyor.


Geçtiğimiz sene sonlarına doğru Samsung''un aldığı bir patent benzer bir üç taraflı dokunmatik ekranı işaret ediyordu.

Bakalım ilerleyen günlerde başka ne gibi bilgiler gelecek.


10 yıl önce