|

Samsung, LG'ye gelin giden ablasına neden kızgın

Lee Kun-hee, LG'ye gelin giden ablası Lee Suk-hee hakkında sert konuştu. Ablasının Samsung üzerinde hak iddia etmesini saçma bulduğunu ifade eden Lee, ablasına Samsung'un hisselerinden bir pay dahi vermeyeceğini söyledi.

00:00 - 24/04/2012 Salı
Güncelleme: 14:45 - 24/04/2012 Salı
Yeni Şafak
Samsung, LG'ye gelin giden ablasına neden kızgın
Samsung, LG'ye gelin giden ablasına neden kızgın

Samsung Yönetim Kurulu Genel Başkanı Lee Kun-hee kendisine dava açan abisi hakkında “O, aileden kovulmuş biri” diye konuştu.


Abisi CJ Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Lee Meng-hee ile aralarında miras davası patlak veren Samsung Yönetim Kurulu Genel Başkanı Lee, bugün ofisine çıkarken gazetecilere abisi ve ablası hakkından çarpıcı ifadeler kulandı.


Abisinin aileden kovulmuş biri olduğunu söyle Lee, babasının abisi hakkında “O, artık benim evladım değil” dediğini aktardı.


Konuya ilişkin Lee, “O, 30 sene önce beni askeriyeye ihbar edip, babamı hapishaneye göndermek için Devlet Başkanı Park Jeong-hee'ye babam hakkında dosya hazırlamıştı.” diye açıklamada bulundu.


CJ Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Lee Meng-hee aileden kovulduğunu ileri süren Lee, abisinin babasının senelik secde merasimine de katılmadığını ileri sürdü.


Kendisini ailenin en büyük oğlu olarak lanse eden abisini eleştiren Lee, “Babamın secde merasimlerine dahi gelmiyor. Bizim aile onu ailenin bir ferdi olarak görmüyor ki! Bizim aile onu kovdu.” diye konuştu.


Lee Kun-hee , LG'ye gelin giden ablası Lee Suk-hee hakkında da sert konuştu. Ablasının Samsung üzerinde hak iddia etmesini saçma bulduğunu ifade eden Lee, ablasına Samsung'un hisselerinden bir pay dahi vermeyeceğini söyledi. Lee sözlerini şöyle devam ettirdi:


“Babam zaten demişti: “Bu benim kızım olabilir mi?” 20 sene önce biz bu meseleyi kendi aramızda hallettik. Yeniden gündeme getiriyor. LG'ye gittikten sonra bizimle rekabete giriyor. Bu durumda ona bir pay dahi vermem.”

12 yıl önce