|

Samsung yeni televizyonunu İstanbul''da tanıttı

Koreli teknoloji devi Samsung, yakında satışa sunmaya hazırlandığı kavisli televizyonunu ilk kez İstanbul''da görücüye çıkardı.

.
00:00 - 7/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:38 - 7/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Samsung yeni televizyonunu İstanbul''da tanıttı
Samsung yeni televizyonunu İstanbul''da tanıttı

Samsung, akıllı televizyon pazarında liderliği ele geçirmek için büyük çaba sarf ediyor. Güney Koreli şirket, 65 inçlik, curved (kavisli), gözlüksüz 3 boyut etkisi yaratabilen televizyonunu, ilk kez İstanbul''da, Bayrampaşa semtinde yaptığı büyük organizasyonla basına tanıttı.

Samsung üst düzey yöneticisi Hyunsuk Kim, yeni politikaları hakkında bilgi verirken iddialı ifadeler kullandı. Kim, ''Kavisli televizyonlar çıktıktan sonra ilk 700 satışımızın yüzde 97''si bu modellerden oluştu. Bu oran gelecekteki kavisli ekran satışlarıyla ilgili önemli ipuçları veriyor. Kavisli televizyonların pazar payı iki yılda yüzde 20''ye ulaşacak. Böylece kavisli televizyonlarla büyüyen bir jenerasyon oluşacak. Bu televizyonlarla büyüyen çocuklar artık televizyonları düz yerine kavisli çizecek. Birkaç yıl içerisinde model gamımızdaki cihazların yüzde 90'ı kavisli olarak tasarlanacak. üretim bandımızı kolaylık üstüne kurduk. Bizim için kavisli televizyon üretmek, düz televizyon üretmek kadar kolay.'' açıklamasında bulundu.

10 yıl önce