|

Serpil Hanım'ın Türkiye'de daha çok işi var

Vodafone Avrupa CEO'su Michel Combes, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray'ın yurtdışında başka bir göreve atanacağı iddialarına ilişkin, “Türkiye'de yapılacak çok iş var. Türkiye, Vodafone Grup'a katkı sağlamaya devam edecek” dedi

Melih Bayram Dede
00:00 - 29/02/2012 Çarşamba
Güncelleme: 02:56 - 29/02/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Serpil Hanım'ın Türkiye'de  daha çok işi var
Serpil Hanım'ın Türkiye'de daha çok işi var

Vodafone Avrupa CEO'su Michel Combes, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray'ın Vodafone Grup içinde yurtdışında başka bir göreve atanıp atanmayacağı sorusu üzerine, “Her şeyden önce Türkiye'de yapılacak çok iş var. Gruptaki dönüşümün kalbinde Türkiye'nin olması önemli. Türkiye, Vodafone Grup'a katkı sağlamaya devam edecek” dedi. İspanya'nın Barcelona kentinde devam eden Mobil Dünya Kongresi (MWC 2012) kapsamında Türkiye'den basın mensuplarıyla bir araya gelen Combes, “Serpil Hanım'ın öncülüğünde Vodafone Türkiye'nin sağladığı gelişmeden ve dönüşümden gurur duyuyoruz. Vodafone Türkiye'deki bu başarı diğer ülkelerde de örnek olarak anlatılıyor” dedi.

HİBRİT TARİFE YAKINDA İRLANDA'DA

Oksijen AR-GE'nin geliştirdiği 'Hesabını Bilen Tarife' ile ilgili de bilgi veren Combes, “Hibrit tarife ile aboneler alacakları hizmetleri diledikleri gibi kendileri belirleyebiliyorlar. Hibrit tarifenin Türkiye'de ocak ayında lansmanı yapıldı. Başarılı bir şekilde ilerliyor. Daha sonra diğer ülkelerde de bu hizmeti sunmayı planlıyoruz. Hibrit tarife yakında İrlanda'da kullanıma geçecek” şeklinde konuştu.

Oksijen bizim için çok önemli

Geçtiğimiz yıl 25 şubatta Türkiye'deki Oksijen AR-GE'nin Vodafone Grup'un küresel i inovasyon merkezi olduğunu ilan ettiklerini hatırlatan Combes, “Oksijen AR-GE, çok önemli bir şirket. Oksijen'in geliştirdiği çok önemli ürünleri bugün Barselona'da sergiliyoruz. Locate haricinde One API uygulamaları da sergileniyor. Bu platformu diğer uygulama geliştiricilere de açıyoruz. Telekomünikasyon şirketlerinin hizmetleri bizim geliştirdiğimiz platformlarla gelişecek. Bu nedenle Oksijen'in bizim için ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyoruz. One API bu anlamda Vodafone Grubu açısından önemli bir stratejidir” dedi.


4X HD teknolojisi

Optimus 4X HD, Mobil Dünya Kongresi'nde sergilendi. 4.7 inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel yüksek çözünürlükteki LG Optimus 4X HD, 1.5 GHz'lik işlemci hızına sahip.



12 yıl önce