|

Smile ADSL'den 'Tak-Çalıştır' modem

Melih Bayram Dede
00:00 - 15/04/2009 Çarşamba
Güncelleme: 15:54 - 15/04/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Smile ADSL'den 'Tak-Çalıştır' modem
Smile ADSL'den 'Tak-Çalıştır' modem

Kendi altyapısı üzerinden verdiği kaliteli, güvenilir hizmet anlayışıyla ve sağladığı katma değerli servisleriyle farklılaşan “smile adsl”, abonelerinin hayatını kolaylaştıracak ve güvenli kurulum sağlayacak bir ilke daha imza atıyor. smile adsl, ACS ile geliştirdiği “Tak – Çalıştır” modem sistemini Türkiye'nin kullanımına sunmaya başladı. “Tak-Çalıştır” modem sahibi kullanıcıların internete bağlanmak için modemde tanımlama yapmasına, kullanıcı adı- şifresi girmesine gerek kalmıyor.


Geliştirilen ACS (Auto Configuration Server) sistemi sayesinde “smile adsl teknik servisi”, abonelerinin kablolu veya kablosuz modemlerine direkt olarak ulaşabiliyor. Artık, internete bağlanmak için evlere veya işyerlerine servis gönderip bir kurulum yapılması gerekmiyor. Abone, modemin bağlantılarını yaptığı anda, sistem otomatik olarak kişiye özel olan yüksek güvenlikli bağlantı ayarlarını tanımlıyor.


Dolayısıyla abonenin internete güvenli biçimde bağlanmak için tanımlama yapmasına, kullanıcı ayarlarını girmesine vb. hiçbir işleme gerek kalmıyor. Aynı zamanda, kullanıcıya ait ADSL, telefon hizmeti ve kablosuz ağ şifreleri, hiçbir şekilde başka bir üçüncü partinin eline geçmiyor. Kullanıcıların modemlerini bilgisayar ve telefona bağlamaları yeterli oluyor.


smile adsl'in ses getiren Yıllık Paket Kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Büyük talep gören kampanya kapsamında limitli paketlere abone olmak isteyenlere 1 yılın ilk ayı ücretsiz olarak verilirken, limitsiz paketlerden faydalanmak isteyenler de 1 yılın 7 ayı boyunca limitli fiyatına sınırsızca interneti kullanabiliyor. Ayrıca 2 Mb 4 GB'lık paket de yeni abonelere, eskisinden 2 kat hızla ve sadece 3.09 TL farkla ayda 29.90 TL'ye sunuluyor. Üstelik ilk 3 ay ücretsiz. Hızını 2 katına çıkarmak isteyen mevcut 1 Mb 4 GB aboneleri de ayda sadece 3.09 TL farkla bu fırsattan yararlanabiliyor.


15 yıl önce